Haberler

Spor Çorum'da Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası Heyecanı

Spor Çorum'da Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası heyecanıAdem Varlık Bütün hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları'na tam kadro gidebilmekMehmet Genç Başarılarımızı sürdürmek istiyoruzTaha Akgül Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğimYusuf ÇINAR - Serkan BARIŞ ÇOaRUM (DHA) - Türkiye...

Spor Çorum'da Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası heyecanı

Adem Varlık Bütün hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları'na tam kadro gidebilmek

Mehmet Genç Başarılarımızı sürdürmek istiyoruz

Taha Akgül Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim

Yusuf ÇINAR - Serkan BARIŞ ÇOaRUM (DHA) - Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası, Çorum'da devam ediyor.

Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası müsabakaları 15 Temmuz Spor Salonu'nda yapıldı. 45 ilden 600 sporcunun katıldığı şampiyonada müsabakalar büyük çekişme ve heyecanla sahne oldu. Yarın sona erecek şampiyonada bugün final müsabakaları oynanırken, güreşseverler Taha Akgül ve Fatih Erdin'in mücadele ettiği müsabakaları yakından takip etti.

ADEM VARLIK BÜTÜN HEDEFİMİZ 2020 TOKYO OLİMPİYATLARI'NA TAM KADRO GİDEBİLMEK

Şampiyona ile ilgili değerlendirmeler bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Milli Takımlar Koordinatörü Adem Varlık, Geçen hafta içi ve hafta sonunda Bursa ve Yalova'da Türkiye şampiyonamız vardı. Bursa'da Grekoromen Türkiye Şampiyonası'nı tamamladık. Ardından Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nı Yalova'da yaptık. Çorum'da ise Serbest Stil Türkiye Şampiyonası'nı gerçekleştiriyoruz. Bütün bunlar 2020 Tokyo Olimpiyatları hazırlıkları içerisinde önemli organizasyonlar dedi.

Varlık sözlerini şöyle sürdürdü 2019 yılı, Tokyo Olimpiyatları için vize ve kota senesi. Kazakistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda bütün ülkeler olimpiyat için kota almaya çalışacaklar. Bizim de hedefimiz orası. 2019 yılı içerisinde inşallah sporcularımızla en yüksek alanda kota almak için mücadele vereceğiz. Bütün hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları'na tam kadro gidebilmek. Çünkü artık Türk güreşi halkın gönlünde bir efsane. İşte bu efsanenin geri dönüşü 2015'de Amerika'da başladı. İnşallah Tokyo'da da 52 yıl değil, belki de 60 yıl aradan sonra en büyük başarıya ulaşmak istiyoruz.

MEHMET GENÇ BAŞARILARIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Ankara ASKİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç ise organizasyondaki hedeflerinin hem bireysel hem de takım olarak şampiyonluk elde etmek olduğunu söyleyerek, Olimpiyat şampiyonumuz, takım kaptanımız Taha Akgül de burada güreşiyor. Hedefimiz takım olarak Türkiye şampiyonu olmak. ASKİ Spor Kulübü olarak pek çok sporcumuz bugüne kadar büyük başarılara imza attı, bundan sonra da atmayı sürdüreceğiz şeklinde konuştu.

TAHA AKGÜL ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Ankara ASKİ Spor'un güreşçisi olimpiyat şampiyonu Taha Akgül ise Burada kulübüm adına mücadele ediyorum. Genç sporcu arkadaşlarım var. Onlara karşı mücadele veriyorum. Önümüzdeki hafta uluslararası bir turnuvamız var. Onun öncesinde burada güreşmem çok iyi olacak. Çok iyi bir antrenman olacak. İnşallah burada güreşip, oradaki turnuvada ülkemi en iyi şekilde temsil edip birinci olmak istiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Tokyo Çorum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title