Haberler

    İngiliz Ekibi Fulham, Fenerbahçeli Slimani İçin Devreye Girdi

    Güncelleme:

    İngiliz ekibi Fulham, Fenerbahçe ve Leicester City'de adeta istenmeyen adam haline gelen Islam Slimani'nin transferi için harekete geçti.

    Fenerbahçe ve Leicester City'de adeta istenmeyen adam haline gelen Islam Slimani için flaş bir iddia gündeme geldi. Telegraph Gazetesi, Slimani'yi Fulham'ın transfer etmek istediğini öne sürdü.

    Haberin detayında, Fulham'ın yeni menajeri Claudio Ranieri'nin Cezayirli golcüyü ocak ayında kadrosuna katmak istediği kaydedildi. 30 yaşındaki forveti daha önce Leicester City'ye transfer eden Fransız teknik adam, eksi kulübüyle bizzat irtibata geçecek.

    Öte yandan, Fenerbahçe'nin de ikna edilmesi halinde Slimani ocak ayında Fulham'a kiraya gidecek.

    LEICESTER CITY, ARTIK TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYOR

    Sarı-lacivertli takımda sezon başından bu yana performansıyla hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani, sorun olmaya devam ediyor. Ligde 12 maçta sadece 1 golü bulunan Slimani, Fenerbahçe'de artık düşünülmüyor.

    İngiliz basınında yer alan özel haberlerde, Fenerbahçe'nin Slimani için Leicester City'nin kapısını çaldığı ve ocak ayı transfer döneminde geri dönmesini istediği ifade edildi. Premier Lig ekibinin, direkt olarak ret cevabı verdiği, 30 yaşındaki oyuncu konusunda yapılan sözleşmeye uyulacağı aktarıldı. Slimani konusunda sezon sonuna kadar geri dönmesinin mümkün olmadığı vurgulandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Leicester City FC Fenerbahçe Fulham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500

    Yorumlar (8)

    KARA KARTALL:

    Bence hakkı olan parayı alamıyor yoksa iyi bir forvet fb kesenin ağzını biraz açsa gol atar

    2
    13
    yanıtYanıtla
    ender han:

    Alana üstünede 2 kg baklava gönderelim

    12
    0
    yanıtYanıtla
    FENEVBAFÇE:

    FENER KÜMEYEEE

    5
    7
    yanıtYanıtla
    1907:

    HEMEN ALIN HEMEN

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Mehmet Kurt:

    Cimbomun forveti yok bedava verin ustune para verin:-) ulkemize boyle sacma sapan vasifsiz topculari getirmeyin!

    8
    1
    yanıtYanıtla
    rex:

    bizim lige cok koşan ve hızlı koşan zenci getircen forvete gerisi fasa fiso

    4
    1
    yanıtYanıtla
    erol:

    HİÇ DURMAYIN, ÜSTE PARA VERİN ÇEKİP GİTSİN. HATTA ÜSTÜNE FREYİ DE KOYUN. TAKIMI BU HALE GETİREN BU İKİLİ, 12 MAÇTA 1 GOL

    4
    0
    yanıtYanıtla
    STALLİNGARDLI:

    Elinizde patladı fener

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title