Haberler

Sinan Engin'den Demba Ba Yorumu: Şamba Ba Olursun!

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın formsuz golcüsü Demba Ba'ya seslendi.

Futbol yorumcusu Sinan Engin'den, Beşiktaşlı golcü Demba Ba'ya Godfather filmiyle gönderme geldi. Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba'ya seslendi.

"ŞAMBA BA OLURSUN"

Ba'nın son dönemdeki formsuzluğuna dikkat çeken Engin şu ifadeleri kullandı: "Bu Beşiktaş taraftarı sana besteler yaptı çok erken zamanda. Taraflı tarafsız seni çok sevdik ama gel gelelim iki aydır kayıpsın. Sadece penaltılardan, çok sıradan santrforların atacağı golleri atıyorsun. Yanılmıyorsam bir ay evvel dedim ki, 'Demba Ba dikkat et, bu taraftar sana sonra Şamba Ba der' dedim. Yavaş yavaş bak oraya doğru geliyor. Yarın sana Ümraniye'de bu kasedi seyrettirsinler. Sinan Abi'n olarak söylüyorum, biraz kımılda Beşiktaş'ı şampiyon yap. Senden çok şey bekliyorum. Gollerine devam et. Haydi Demba Ba."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sinan Engin Beyaz TV Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

Selcuk InanMobil-IOS:

Demba ba bitti

7
2
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Yunan Engin senin gibi düdükler avrupada Cigeri bes. Para etmeyen malozlari Türkiyede artis yapiyorsunuz.

4
0
yanıtYanıtla
SamsunluMobil-IOS:

Futbolumu tartisiyorlar tiyatromu ceviriyorlar beli deyil.

4
0
yanıtYanıtla
SADECE HAKİKAT:

kardeşim biz herkesi birden göklere çıkartarak çok erken davranıyoruz daha havaalanında sevgi gösterileri falan , yahu bi işini doğru yapsın sonucu görelim sonra ödül ya da ceza verelim.

2
0
yanıtYanıtla
fenrrlimobilWeb@haberler.com:

Derbi kazanamayan şamp olamazzzzz

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu takımdan cacık olmaz. . . başkan başkan değil çokkkk pasif esnek adam yani olmaz bu iş. . . teknik adam iki fener maçında da emrenin dalgası oldu. emre bilic ile dalga geçerken oyuncular film seyreder gibi bakıyor. gökan töre gelip emrenin koluna giriyor kanka gibi. real madrid ve barcelona maçı idi ronaldo barça teknik adamına birşey dedi bütün barçalı oyuncular ronaldonun yanına koşup onu bitirdiler olay bu bjk kardeşlerim. . . bjkliyim. . .

1
0
yanıtYanıtla
yetim:

sinanin. . . yorumu. . . hep. . doru. . cikiyor. . mesela. . . gulup. . burug. . . . yorumugibi. . . . sinan. . . biraz. . yavas. . ata. . . . bilelim. . . . bilmiyorsan. . susda. . milet. . . adam. . sansin

0
0
yanıtYanıtla
kadriyebjkmobilWeb@haberler.com:

Biraz tempoo. Haydii gollerr kaleye..DembaBaa.sampiyonluk bizimzim

0
0
yanıtYanıtla
kartal:

Şahane yani demba na yi eleştirmek sana mi düştü hiçbirşey hakkında bilgisi yok gelmiş konuşuyor demba ba. Jose sosayla birlikteyken daha iyi adama pas vermiyorlarki maçlarda

0
0
yanıtYanıtla
neoli lan:

sizlere yazık adammısınız lan siz yalaklar başka bildiginiz bişey yok ve artislikten başka işinizde yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title