Haberler

Serdar Topraktepe'den şampiyonluk sözleri: Kupa için her şeyimizi verdik

Güncelleme:

Finalde Trabzonspor'u 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ta teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe, "Taraftarlarımız muhteşem. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atmak oyuncularımızı yıprattı. Taraftarımız son dakikaya kadar bizi destekledi. Taraftar, mücadele eden bir takımı görünce oyuncularımızı kucakladı. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek zafer ulaştıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Topraktepe'nin açıklamaları şu şekilde;

"TOPUN KONTROLÜ TAMAMEN BİZDEYDİ"

"Kupa tek maç, tek maçlar biliyorsunuz zor oluyor. Ben bugün futbolcularımla gurur duydum çünkü maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şey yaptılar. Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalan bir takım. Biz bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldı. Topun kontrolü tamamen bizdeydi. 75'ten sonra sıkıntılarımız başladı. Ghezzal ve Muleka'nın sakatlıkları nüksetti ve değişiklik yapmaya zorladı bizi. Son 7-8 dakikada Necip'in sıkıntıları başladı. Oyuncu değişikliklerinde aslında geciktik ama neticesinde maçı kazanmayı bildik.

Serdar Topraktepe'den şampiyonluk yorumu: Beşiktaş bugün her şeyini verdi

"OYUNCULARA GÖNLÜMÜZÜ AÇTIK, KARŞILIĞINI ALDIK"

Buradaki futbolcuların hepsi üst düzey futbolcular ama sakatlıklar yaşadılar. Bu sakatlıklar oyuncuları geri atıyor. Oyuncularımıza gönlümüzü açtık, karşılıklı iyi ilişkiler sonucunda sahada istediiğimizi onlardan aldık.

"BANA NE GÖREV VERİRLERSE YAPTIM, YAPACAĞIM"

Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Beşiktaş'ın personeli gibiyim ben. Bize ne görev verirseler orada olduk. Her zaman bize ne görev verirlerse orada olmaya çalışacağım.

Serdar Topraktepe'den şampiyonluk yorumu: Beşiktaş bugün her şeyini verdi

"LİGE ERKEN HAVLU ATMAK OYUNCULARIMIZI YIPRATTI"

Taraftarımız muhteşem. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atmak oyuncularımızı yıprattı. Taraftarımız son dakikaya kadar bizi destekledi. Taraftar, mücadele eden bir takımı görünce oyuncularımızı kucakladı. Devre arasında ben içeri girdim ve her şeyin yolunda olduğunu, bütün istediklerimizi yaptıklarını söyledim. Pozisyonlarda bazen rakip ceza sahasında fazlalaşmadığımızı söyledim. İkinci yarı bu da oldu. İkinci yarının 75. dakikasına kadar top bizdeydi. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Topraktepe Türkiye Kupası Trabzonspor Beşiktaş Futbol Spor Haberler Son Dakika

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz?
15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

500

Yorumlar (3)

BOZKURT_07 null:

aksam maçı izledim ve bizdeki futbolun ne kadar kalitesiz olduğuna bir kez daha karar verdim.bu oyunla birisi şampiyon oldu diğeri finale çıktı .rakip ceza sahasına kadar gelip ordan oendi kalecisine kadar geri pas yapan başka bir lig ve takımı yoktu ...milletin topculari deli gibi ileri basıyor bizimkiler habire kaleye dönüyor yok ayağıma kiramp girdi yok saçımı çekti ben beğenmedim iki takımın oyununu buda şahsım fikrim ??

21
2
yanıtYanıtla
İsmail Sari:

nededi nededi

3
2
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

herşeyimizi verdik ve gol oldu dedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title