Haberler

Samsunspor ve Başakşehir Berabere Kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Başakşehir arasındaki maç golsüz berabere sonuçlandı. Teknik direktörler Markus Gisdol ve Çağdaş Atan maçı değerlendirdi.

Başakşehir FK maçının ardından

Gökhan İÇKİLLİ-Ersin DEMİR /SAMSUN, (DHA)- Süper Lig'in 9'uncu haftasında Samsunspor, kendi sahasında karşılaştığı Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ve Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 'Takımımı maçtan sonra tebrik ettim. Bugün tek eksik olan şey goldü. Önde bastık, iyi baskı kurduk, baskıdan sonra kazandığımız toplar vardı. Maçtan önce soyunma odasında yaptığım konuşmada, oyunculara bu bölgede yaşayan insanlar savaşmayı çok seviyor. Bizde bunu yapmalıyız ve taraftarı arkamıza almamız gerekiyor dedim. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir şeklide bizi desteklediler. Bu şekilde devam edersek başarılı olacağımızı düşünüyorum' dedi.

"OYUNCULARIN BİRBİRİYLE KAYNAŞMAYA İHTİYACI VAR"

Yapmaları gereken çok fazla şey olduğunu belirten Markus Gisdol, 'Ligin sonunda olan bir takımda yapmanız gereken ilk şey takımda birlik ve beraberliği sağlamak. Takımın iletişimde kalmaları gerektiğini düşünüyorum. Antrenmanlarda gördüğüm çok iyi oyuncularımız var. Ben sistemi değiştiren bir hoca değilim. Oyuncuların birbiriyle kaynaşmaya ihtiyaçları var. Fofana'nın oyuna girmek istemediğiyle ilgili bir şey yok. Öyle bir şey söz konusu değil. Ben o an başka oyuncuyu oyuna alma gereği duydum. Yapmamız gereken çok fazla iş var. Bugün sadece eksik olan goldü. 1 golü atmış olsaydık ikinci ve üçüncü gol de gelebilirdi' diye konuştu.

ÇAĞDAŞ ATAN: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Maçın hakkının beraberlik olduğunu söyleyen Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 'Samsunspor bugün yeni teknik adamıyla ve yeni anlayışıyla sahadaydı. İlk yarıda dominat oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Maçın genelinde çok fazla pozisyon vermedik. Şuana kadar 6 maç oynadık. 4'ü deplasman. Deplasmanda 3 maç oynayıp 8 puana topladık. Biz daha fazlasını istiyoruz. Fiziksel olarak gelişmek istiyoruz. 50-55'inci dakikadan sonra oyundan dışıyoruz. Bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz. Maçın hakkı beraberlikti. 2 tane iyi pozisyonumuz vardı. Rakibin de pozisyonları vardı. Samsunspor'a başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

"ÜST DÜZEY MÜCADELE VERDİLER"

Samsunspor'un bugün üst düzey bir mücadele verdiğini ifade eden Atan, 'Bugün biraz daha motive olmuş, daha fazla alan kapatıp boşluk vermemeye çalışan Samsunspor gördüm. Yeni gelen teknik direktör ile daha fazla olumlu olduklarını gördük. Üst düzey mücadele verdiler. Samsunspor 60 ile 90 arası biraz hırpaladığını düşünüyorum. Hakemlerle ilgili çok konuşmuyorum. Bazen biz de hatalar yapıyoruz. 1-2 tane tartışmalı pozisyonlar vardı' diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çağdaş Atan Başakşehir Samsunspor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title