Haberler

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: 'Takımımdan ne kadar gurur duysam azdır'

Güncelleme:

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, kümede kaldıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, 'Takımımdan ne kadar gurur duysam azdır' dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, kümede kaldıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Takımımdan ne kadar gurur duysam azdır" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Samsunspor evinde karşılaştığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktör Markus Gisdol, kümede kalmayı başardıkları için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Göreve geldiğinde herkesin Samsunspor'a 'Küme düşecek' gözüyle baktığına dikkat çeken Gisdol, "Sonunda başardık, çok şükür bitti. Takımımdan ne kadar gurur duysam azdır. Biz bunu birlikte başardık. 1 Ekim'de başladım. Bu hiç kolay olmadı. Birçok insan 'Salak mısın, takım düşecek oraya gitme' dedi. Geldiğimiz ilk günden beri takım ruhunu oluşturmaya çalıştık. Bunu yalnız da başarmadık. Bunu tüm çalışanlarla birlikte yaptık. Bu sene tam bir aile ortamında çalışma fırsatı buldum diyebilirim. Bu da başarının anahtarı diyebilirim. Hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için de herkese teşekkür ediyorum. Özellikle taraftarımıza etmek istiyorum. Daha önce böyle bir sevgi hiç görmedim. Bizim için inanılmaz bir sezon oldu. Sözleşme yenileme konusuna daha önce odaklanmadım. Çünkü çok zor bir dönemden geçiyorduk. Sıkıntılı sürecin son haftalara kadar sürecini söyledik ve öyle de oldu. Benimle devam etmemesi durumunda kulübün başka teknik direktör ile görüşmesinde bir sıkıntı yok. Fuat hocayla bu hafta da konuşacağız. Hedefimizi gerçekleştirdik, şimdi bir nefes alacağım. Biraz düşünüp sağlıklı bir karar alacağım. Bir hoca olarak şunu belirtmek istiyorum. Bugünlere gelmemiz kolay olmadı. Baskı altında olmak kolay değildi, ancak bunu hep birlikte başardık" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Samsun Spor Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

Bakmadan Geçme

Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çorum Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çorum Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Erzincan Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Erzincan Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Elazığ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title