Haberler

Şampiyon yüzücüler başarıya doymuyor

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunun yetiştirdiği altın kulaçlar, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Arena Kulüpler Arası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası'nda birçok ilke imza atarak Türkiye'de ilk dört...

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunun yetiştirdiği altın kulaçlar, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Arena Kulüpler Arası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası'nda birçok ilke imza atarak Türkiye'de ilk dört kulüp arasına girmeyi başardı.

Türkiye Yüzme Federasyonu 2021-2022 planlı faaliyet programında yer alan Türkiye Arena Kulüpler Arası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası, 109 kulüpten, 274 kadın, 409 erkek toplamda 683 sporcunun katılımıyla İstanbul Enka Spor Kulübü Sadi Gülçelik Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Organizasyonda 13 sporcu ve 2 antrenör ile yerini Alleben Yüzme Havuzlarının Şampiyon Kulaçları, kulvarlarda sergiledikleri performansla birçok ilke imza attılar.

Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan şampiyonayı, 5 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamlayan yeşil- siyahlı kulaçlar, genç erkekler kategorisinde Fenerbahçe Spor Kulübü, Enka Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü'nün ardından 4. olarak başarı defterlerine yeni bir not daha eklediler.

"Bu organizasyonda en iyiler yarıştı"

Yüzme branşında sezonun en önemli yarışları arasında yerini alan organizasyonun ardından değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, elde ettikleri başarılardan dolayı sporcu ve antrenörleri kutladı. Yeşil-siyahlı yüzücülerin kulvarlarda en iyilerle yarıştığını ifade eden Başkan Fadıloğlu, "Yüzme branşında sezonun son yarışı olarak adlandırabileceğimiz oldukça prestijli, altın kulaçlarımız adına oldukça kıymetli bir organizasyonu daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yoğun antrenman temposu, deplasmanlar, seri yarışlar, göz önünde bulundurulduğunda sezonun finalinde 4 büyükler arasında yerinizi alıyorsanız bu çok özel işlere imza attığınızı gösterir. Tüm sporcularımız, antrenörlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara verdikleri büyük emek, kıymetli velilerimize göstermiş oldukları büyük ilgi ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Tamamlanan organizasyonda en iyiler yarıştı, gelecek sezon en iyilerle yarışmaya devam edebilmek, Milli Takım gururları yaşayabilmek, yine yeni rekorlar kırabilmek, şampiyonluk kupaları kaldırabilmek adına çok çalışmaya devam edeceğiz. Tüm sporcularımıza sağlık ve başarılı dolu bir yaşam diliyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şehitkamil Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title