Haberler

Sakarya Bike Fest'te Tour of Sakarya 1. etap yarışları tamamlandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Sakarya Bike Fest' kapsamında gerçekleştirilen 'Tour of Sakarya' 1. etap yarışları tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun desteğiyle düzenlenen festivalde 14 takımdan 88 sporcu yarıştı. Yarışı Güney Afrikalı Willem Jakobus Smit birinci, Kazakistanlı Logan Shtein ikinci, Özbekistanlı Nikita Tsvetkov üçüncü olarak tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Sakarya Bike Fest" kapsamında gerçekleştirilen "Tour of Sakarya"da 1. etap yarışları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun desteğiyle "Gelecek İçin Pedal Çevir" sloganıyla düzenlenen festival çerçevesinde Adapazarı ilçesindeki Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nden başlayan yarışlara, 14 takımdan 88 sporcu katıldı.

Sakarya'nın doğal güzellikleri eşliğinde 118,2 kilometrelik Akmeşe-Camili güzergahını geçen sporcular, dereceye girebilmek için mücadele etti.

Vatandaşlar da mahallelerinden geçen sporcuları ilgiyle takip etti.

Yarışları Güney Afrikalı Willem Jakobus Smit birinci, Kazakistanlı Logan Shtein ikinci, Özbekistanlı Nikita Tsvetkov üçüncü olarak tamamladı.

Spor Toto Spor Kulübü sporcusu Kaan Soylu Özkalbim ise yarışı dördüncü bitirerek ilk 5'e dahil olan Türk sporcu oldu.

Dereceye girenlere ödülleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Yolları Yapım, Bakım Onarım ve İşletim Şube Müdürü Mehmet Yücel İnce tarafından törenle verildi.

Sakarya Bike Fest, yarın 136,4 kilometrelik "Tour of Sakarya" 2. etap yarışlarıyla devam edecek.

Kaynak: AA / Spor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Bakanlığı Türkiye Gençlik Sakarya Spor Etkinlik Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title