Haberler

    Sağlam: Sezon Finali Olacak

    Eskişehirspor Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Gaziantep maçı öncesinde eses.tv’ye yaptığı açıklamada maçın kendileri için önemine değinerek “Pazar günü bizim için sezonun finali gibi bir karşılaşama olacak. Trabzon galibiyetinden sonra burada Gaziantep’i yenerek alt sıralardan uzaklaşıp daha farklı hedeflere yönelen bir Eskişehirspor olmak istiyoruz. O yüzden bizim için yön belirleyici bir karşılaşama olacak. Kazanarak alt sıralardan bir nebze uzaklaşarak daha farklı hedeflere motive olmak istiyoruz. Güzel bir galibiyetle ligin ilk devresini tamamlamak isteyeceğiz. İnşallah güzel olacak. Ben buna inanıyorum” diye konuştu.HAZIRLIKLAR TAMAM

    Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında yarın sahasında yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

    Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma ve 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi.

    Tedavilerine devam edilen Adewole Raheem Lawal ve Ergün Teber, takımdan ayrı sağlık ekibi eşliğinde çalışma yaptı.

    İdman sonrası siyah-kırmızılı takım, bugün doğum günü olan Özgür Çek'e sürpriz pasta keserek doğum gününü kutladı.

    Eskişehirspor, yarın saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlayacak.ZEMİN İÇİN SEFERBERLİK!Eskişehir Atatürk Stadı’nın bozulan zemininin düzeltilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Balçova Yaşamspor maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun ısrarla temizlenmesini istediği karla kaplı zemine iş makineleri girdi, zemin perişan oldu. Kupa maçı da iptal oldu ancak, sahanın zemini şuan futbola elverişli değil. Yarın oynanacak Gaziantepspor maçı öncesinde zeminin hasar gören bölgeleri onarılıyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    ertuğrul sağlam gaziantepspor eskişehirspor gaziantep Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title