Haberler

    Ronaldo İçin Transfer Yarışı!

    İspanyol devi, Cristiano Ronaldo'yu takımda tutmak istese de, o kararından vazgeçmiyor. Ronaldo'yu isteyen kulüplerden Manchester United'ın 200 milyon Euro, PSG'nin ise 140 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı konuşuluyor.

    İspanya'da 14.7 milyon Euro (58 milyon TL) vergi kaçırmakla suçlanan ve bu sebepten ötürü Real Madrid'den ayrılacağını açıklayan Cristiano Ronaldo için devler sıraya girerken, birçok medya kuruluşu da farklı iddialar ortaya attı.

    İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, Madrid ekibinin Portekizli yıldızı kaybetmek istememesi nedeniyle PSG ve United'dan 350 milyon Euro (1 milyar 375 milyon TL) istediğini iddia ederken, İtalyan medyası, Fransız devi PSG'nin 32 yaşındaki yıldızın bonservisine 140 milyon Euro (550 milyon TL), kendisine de yıllık 30 milyon Euro (117 milyon TL) ödemeye hazır olduğunu belirtti. Ada'nın saygın haber kanallarından BBC ise CR7'nin eski kulübü Manchester United'ın, İspanyol temsilcisine 200 milyon Euro (786 milyon TL) önerdiğini öne sürdü.

    Zidane: Sana ihtiyacımız var

    Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, Los Galacticos'un teknik patronu Zinedine Zidane'ın, CR7 ile bir görüşme yaptığını ve Portekizli'ye, "Sana ihtiyacımız var. Sen bu takımın en önemli parçasısın. Takımın yıldızı olduğun için Madrid'den ayrılmanı istemiyorum" dediğini iddia etti.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title