Haberler

Prosinecki: Takımımı Çok Beğendim

Güncelleme:

Kayserispor Teknik direktörü Robert Prosinecki, 2-1 yenildikleri Shakhtar Donetsk hazırlık maçında sergiledikleri futbolu övdü.

Hırvat teknik adam, "Genel hatlarıyla takımımı çok beğendim. Güçlü rakibimiz karşısında durumumuzu gördüm" dedi.

Prosinecki, hafif sakatlıkları bulunan Abdullah, Bobo, Salih ve takıma yeni katılan Jaja'dan yoksun çıktıkları Shakhtar maçında, konuk ekibin kendilerine göre daha hazır olduğunu söyledi. Prosinecki, Avrupa'nın en önde gelen takımlarından Shakhtar Donetsk ile oynadığıkları maçtan genel hatları ile memnun olduğunu belirterek, "14 gündür kamptayız ve sürekli sezon başı yüklemeleri yapıyoruz. Konuk ekip, 1 aydır liglerinde oynuyor ve daha hazır. Oyuncularımın tümüne sahada yer verdim, durumlarını gördüm. Bu özel karşılaşmadan iyimser ayrılıyoruz" dedi.

Teknik Direktör Robert Prosinecki, sakat oyunculardan Salih, Abdullah ve Bobo'yu riske atmadıklarını vurgularken, şöyle konuştu:

"Hafif sakatlıkları bulunan oyuncularımızı daha zamanımız olduğu için riske atmadık. Avusturya kampına kadar Bobo, Jaja, Salih ve Abdullah'ın iyileşmesi ve tam olarak form tutmalarını istiyoruz. Bizim önceliğimiz onların sağlıklı olmaları ve sakatlıklarından arınmalarıdır."

Prosinecki, dün çekilen Spor Toto Süper Lig'deki 2013-14 sezonu fikstürünü değerlendirirken, ilk maçı kendi sahalarında Sivasspor ile karşılaşacaklarını, bunun kendileri için avantaj oluşturacağını savunurken şöyle dedi:

"İlk maçımızın Sivasspor ile oynanacak olması bizim açısımızdan elbette önemli. Sivasspor'u geçen yıl deplasmanda yenilmiş, sahamızda berabere kalmıştık. O dönemler geride kaldı.Fikstürün tamamına bakıldığında avantajlı gibi görünüyoruz. Şu anda eksiğimiz yok, yeni oyuncu transferini düşünmüyoruz. Orta sahada yeteri kadar oyuncumuz var. UEFA'da gidebilecekleri yere kadar yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Shakhtar Donetsk Sivasspor Bobo Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title