Haberler

Nuri Şahin'li Dortmund Zirve Yolunda

Bundesliga'da Lider Mainz, Sahasında Hamburg'u Konuk Edecek.

Bundesliga'da lider Mainz, sahasında Hamburg'u konuk edecek. Nuri Şahinli takipçisi Dortmund ise, Taner Yalçınlı Köln deplasmanında zirve mücadelesi verecek. Bayern Münih ise evinde Hannover karşısında alacağı galibiyetle eski günlerine dönmek istiyor.

Almanya 1. Futbol Ligi'inin 8. haftası heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacak. 2012 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçları için verilen bir hafta aradan sonra Bundesliga'da taraftarlar bol goller görmek istiyor. Bu sezon ilk 7 haftada aldığı 7 galibiyetle sürpriz yaparak 21 puanla ligin zirvesine kurulan Mainz bu hafta sahasında güçlü Hamburg'u konuk edecek. Tunay Torun'un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği Hamburg'da Huntelaar, Hollanda A Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansı Bundesliga'da göstermek isteyecek. Ligin beyi Mainz'da 2 kez Alman Milli formasını taşıyan Malik Fathi de forma giymek için şans bekliyor.

NURİ ŞAHİN ZİRVE YOLUNDA

Lig ikincisi Borussia Dortmund, son haftalarda gösterdiği başarılı çıkışını bu haftada Taner Yalçın'lı FC Köln deplasmanında göstermek hedefinde. Nuri Şahin'li kadrosuyla son beş maçın hepsini kazanan Dortmund'da gözler zirvede. Ligde bu sezon bir türlü isteğini bulamayan Bayern Münih evinde Hannover karşısında alacağı galibiyetle eski günlerine dönmek istiyor. Hamit Altıntop'un kadroya girip girmeyeceği ise henüz kesinleşmedi. Lig üçüncüsü Hannover, Allianz Arena'dan sürpiz bir galbiyet çıkartmak peşinde.

SCHALKE EVİNDE STUTTGART'A KARŞI

4 puanla 17 sırada yer alan Schalke 04 evinde 3 puanlı lig sonucusu VFB Stuttgart'ı konuk edecek. Lig'de hep yükseklerde yer alan ve şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Schalke ile Stuttgart'ın bu sezon son sıralarda yer alması şaşırtıyor. Veltins Arena'daki maçı kaybedan takımda kazanlar iyice kaynayacak. Özellikle Stuttgart'ın maçı kaybetmesi durumunda İsviçreli teknik adam Christian Gross'un günleri sayılı, hatta Christoph Daum'un takımın başına geçmesi planlanıyor. Stuttgart'ın defans oyuncusu Serdar Taşçı "Bu maçı kazanıp düzlüğe çıkmak arzusundayız" dedi. Schalke'nin menajer ve antrenörü Magath, milyonluk yıldız futbolcularından patlama bekliyor.

DENİZ NAKİ'NİN KONUKLARI İLKAL GÜNDOĞAN VE MEHMET EKİCİ

FC St. Pauli'nin evinde Nürnberg'i ağırlayacağı karşılaşmada Deniz Naki'nin konukları İlkay Gündoğan ve Mehmet Ekici olacak. Werder Bremen ise sahasında Ömer Topraklı Freiburg ile karşılaşacak. Bu yılın yaptığı transferlerle Bundesliga rekortmeni olan Wolfsburg, Bayer Leverkusen ile mücadele edecek. Bayer Leverkusen'de İsviçre milli Eren Derdiyok ile Burak Kaplan forma şansı bekliyor

PAZAR GÜNÜ İKİ MAÇ

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 8. haftası 17 Ekim Pazar günü oynanacak olan Kaiserslautern-Frankfurt ve Hoffenheim-Mönchengladbach karşılaşmalarıyla tamamlanacak.. İki komşu kentin derbi mücadelesinde Frankfurt Halil Altıntop ve Ümit Korkmazlı kadrosuyla 3 puan çıkartmak istiyor. Lig 6.'sı 3 bin 330 nüfuslü köy takımı Hoffenheim sahası 32 bin kişilik Rhein Neckar Arena'da Mönchengladbach maçını kazanıp yükselişe geçmek arzusunda.

İsa DEVEÇEKEN - FRANKFURT - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title