Haberler

En özel maç: Niğde protokolü işitme engelliler ile dostluk maçına çıktı

Güncelleme:

En özel maç: Niğde protokolü işitme engelliler ile dostluk maçına çıktı Niğde'de protokol üyeleri ile işitme engelliler arasında oynanan dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu.

En özel maç: Niğde protokolü işitme engelliler ile dostluk maçına çıktı

NİĞDE - Niğde'de protokol üyeleri ile işitme engelliler arasında oynanan dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Niğde Valisi Cahit Çelik öncülüğünde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi kampüsündeki sahada düzenlenen maça, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Baro Başkanı Emin Alper Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ile işitme engelliler katıldı.

İşitme engellilerin maç davetini kırmadıklarını söyleyen Vali Cahit Çelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yaptı. Vali Çelik, "Engelli vatandaşlarımız bizlerin baş tacı. Kanunların önünde herkes eşit ama bu eşitliği bozacağımız iki tür vatandaşımız var. Engelli vatandaşlarımız ile şehit yakını ve gazilerimiz. Onlar için kapılarımız sonuna kadar açıyoruz. Hepimizin engelli olma ihtimalinin olduğu bir durum söz konusu. O açıdan da engelli vatandaşlarımızı bağrımıza basmamız gerekiyor. Onları her türlü desteklememiz gerekiyor" dedi.

Çekişmeli geçen karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Niğde Eğitim Yerel Spor Güncel Haberler

title