Haberler

Mısır'da Barcelona Heyecanı

İspanya'nin Ünlü Futbol Kulübü Barcelona, Mısır'ın El Ahli Takımı ile Dostluk Maçı Yapmak Üzere Yarın Mısır'a Geliyor.

İspanya'nin ünlü futbol kulübü Barcelona, Mısır'ın El Ahli takımı ile dostluk maçı yapmak üzere yarın Mısır'a geliyor.

Kahire Stadyumu'nda yarın oynanacak maçın biletleri iki gün önceden tükendi. Buna rağmen fanatik Ahli taraftarları, bilet bulabilmek amacıyla kulüp binasından ayrılmıyorlar. Mısır standartlarına göre çok yüksek fiyatlardan satılan biletler tükenirken, 150 paunda (28 dolar) satılan biletler, karaborsada 50 dolara kadar alıcı buluyor.

Dünyanın futbol devi Barcelona'nın Mısır'a gelecek olması ülkede heyecanı arttırırken, İspanyol kulübünün forma ve flamaları büyük ilgi görüyor. Barcelona forması 50 paund (10 dolar), bayrakları ise 10 paunddan alıcı buluyor.

Barcelona bayrağı ve anahtarlıkları satan Muhammed İsmail, satışların iyi gittiğini kendisinin de bu durumdan memnun olduğunu söyledi.

Bu arada, El Ahli'nin minikler takımında oynayan 'Maradona' lakaplı Sadi Muhamemed Said ise mini bir futbol gösterisi ile Barcelona'ya meydan okudu ve El Ahli'nin maçı kazanacağını iddia etti. Fransa'nın PSG Kulübü'nün kendisini istediğini fakat Ahli'den gitmek istemediğini söyleyen minik Muhammed, yaptığı hareketlerle Ahli taraftarlarından alkış aldı.

Mısırlı futbolseverler de biletlerin pahalı olmasından ve hemen tükenmesinden yakınarak, "Biz nasıl maçı izleyeceğiz? Bilet fiyatları çok pahalı, üstelik hemen tükenmiş. Barcelona, buraya ilk defa geliyor. Maça gitmek istiyoruz fakat bilet yok" dedi.

(MKF-EYB-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title