Haberler

Mesut Özil Dışlandı

Almanya Birinci Ligi Ekiplerinden Schalke 04'ün Genç Yıldızı Mesut Özil, Yeni Mukavele Tartışmaları Nedeniyle Kulübünde İstenmeyen Adam Durumuna Geldi.

Almanya Birinci Ligi ekiplerinden Schalke 04'ün genç yıldızı Mesut Özil, yeni mukavele tartışmaları nedeniyle kulübünde istenmeyen adam durumuna geldi.

Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, bugünkü sayısında "Kim ister bu hırslı (Tamahkar) oyuncuyu?" başlığı ile verdigi haberde, Schalke'nin genç oyuncu Mesut Özil'in isteklerinin bitmek tükenmek bilmediğini ve genç oyuncunun camiada dışladığını yazdı.

Bild, son oynanan Magdeburg maçı kadrosuna alınmayan Mesut Özil'in, Cuma günü evinde FC Basel ile karşılaşacak Schalke 04´te düşünülmeyen adam durumuna geldiği yorumunu yaptı. Gazete haberinde, son gelişen olayların ardından gergin olduğu tahmin edilen Schalke taraftarının da, Mesut Özil alehinde kötü tezarühat yapabileceğine yer verdi.

Schalke 04 Menajeri Andreas Müller'in, 'Mesut'u isteyen olursa hemen verebiliriz' şeklinde sözlerini hatırlatan Bild, bu oyuncunun Schalke'nin yeni mukavele teklifini kabul etmesi durumunda, 2011 yılına kadar prim gelirleriyle birlikte on milyon Euro'luk bir paket kazanacağını yazdı.

Perşembe günü son yapılan görüşmede yöneticilerin ısrarına ragmen Mesut'un danışmanı Reza Fazeli'nin, bu oyuncuyu isteyen herhangi bir kulüp adı veremediğini belirten Bild Gazetesi, Schalke 04 Kulübü Başkanı Josef Schnusenberg'in, "Biz Mesut'a çok iyi bir teklif sunduk. Bizden daha iyi bir rakamı ve daha iyi bir geleceği kimlerin sunabileceğini merak ediyorum" şeklindeki sözlerine yer verdi.

Gazete, teknik direktör Slomka'nın, 'Mesut, babası Mustafa Özil ve danışmanı Reza Fazeli tarafindan uzaktan kumanda ediliyor' dediğini iddia etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title