Haberler

Meme Kanserine Karşı 'Pembe Top Sahada'

Anadolu Efes’in Turkish Airlines Euroleague B Grubu 2. hafta maçında İtalya’nın EA7 Emporio Armani takımını ağırlayacağı karşılaşmada bu yıl ikincisi düzenlenecek ’Pembe Top Sahada’ etkinliği yapılacak.

Anadolu Efes'in Turkish Airlines Euroleague B Grubu 2. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını ağırlayacağı karşılaşmada bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Pembe Top Sahada' etkinliği yapılacak.

Tüm dünyada 'Meme Kanseri Farkındalık' ayı olarak kutlanan ekim ayında Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında karşılaşmanın hava atışını projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel yapacak. Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Meme kanserinde erken teşhis ise hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü, 2014 yılında başlatılan 'Pembe Top Sahada' isimli bilinçlendirme projesiyle kadın sağlığını tehdit eden meme kanseriyle mücadeleye bu yıl da devam ediyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, 'Meme Kanseri Farkındalık' ayının simgesi pembe rengin hakim olacağı ve büyük heyecana sahne olacak karşılaşma, 22 Ekim Perşembe günü 20.00'de başlayacak. Karşılaşma sırasında basketbolseverler de meme kanseri konusunda bilgilendirilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi, pembe topla başlatılacak EA7 Emporio Armani maçında kadınlara mücadelelerinde yalnız olmadıkları mesajını verecek. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel, Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani karşılaşması öncesinde pembe top ile objektiflerin karşısına geçti. Korel, projenin bir diğer destekçisi ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'a poz verdi.

'Pembe Top Sahada' projesinin ilki 2014-2015 sezonunda yapılmış ve Anadolu Efes'in Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Rusya'nın UNICS Kazan takımını ağırladığı Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasının hava atışını ünlü oyuncu Beren Saat gerçekleştirmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emporio Armani Anadolu Efes İtalya Spor Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title