Haberler

Marmaris yüzücüleri ağırlayacak

Güncelleme:

800 sporcunun katılacağı 12. Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası 28 Mayıs'ta Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayacak.

800 sporcunun katılacağı 12. Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası 28 Mayıs'ta Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayacak. Organizasyonun Marmaris'in tanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Spor ve turizm kenti Marmaris'te sporcularımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Marmaris, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılamayan Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası'nın 12'ncisi 28 Mayıs Cuma günü Marmaris'te başlayacak. Şampiyona, Türkiye Yüzme Federasyonu, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinasyonu ve Marmaris Belediyesi'nin işbirliği ile düzenlenecek. 2021 yılında 'Turkuaz Yüzme Serisi' adıyla Marmaris, Göcek ve Bodrum'un birbirinden güzel turkuaz sularında seri halinde gerçekleşecek olan ve yılın şampiyon yüzücülerinin Bodrum finallerinde belirleneceği Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na 800'e yakın sporcu katılacak.

Yüzme sporunun her yaşta yapılabilecek çok özel, olimpik bir spor branşı olduğuna dair farkındalığı artırmak, bu spora olan sevgiyi aşılamak, yaş gözetmeksizin herkesin bu sporu yapması için teşvik etmek amacını benimseyen yarışların ilk durağı olan Marmaris'te yerli ve yabancı yüzlerce sporcu; dostluk, sportmenlik ve rekabet başlığı altında, sağlığın, güvenliğin ve niteliğin ön planda olduğu 5 farklı parkurda kulaç atacak.

Organizasyonun Marmaris'in tanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Ortak tutkumuz suya olan sevgimiz. Spor ve turizm kenti Marmaris'te 12. kez düzenlenecek Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na bir kez daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 28 Mayıs Cuma günü İçmeler sahilinde gerçekleştirilecek yarışlara katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Marmaris Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title