Haberler

Kocaelispor'da Yüzler Gülüyor

Elazığspor'u Deplasmanda Yunus'un Attığı Tek Golle 1-0 Yenen Kocaelispor'da Alınan 3 Puan Yeşil Siyahlı Camiada Sevinç Yaratırken, Teknik Direktör Orhan Şerit, Körfez Ekibinin İlk 6 Mücadelesinin Sonuna Kadar Devam Edeceğini Söyledi.

Elazığspor'u deplasmanda Yunus'un attığı tek golle 1-0 yenen Kocaelispor'da alınan 3 puan yeşil siyahlı camiada sevinç yaratırken, teknik direktör Orhan Şerit, Körfez ekibinin ilk 6 mücadelesinin sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Diyarbakırspor'un da kaybetmesiyle ilk 6 ile olan farkın 4 puana inmesi yeşil siyahlı takımın yeniden ümitlendirdi. Önümüzdeki pazar günü Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıklarına yarın başlayacak olan Kocaelispor'da tek hedef galibiyet. Elazığ deplasmanında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını söyleyen teknik direktör Orhan Şerit, kendi evlerinde Kasımpaşa'yı devirerek ilk 6 iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

Bu arada Orduspor maçında çıkan olaylar nedeniyle ceza alması da gündemde olan Kocaelispor'da yönetim, Disiplik Kurulu'nun alacağı kararı bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title