Haberler

Kenan Özer: Alper Ulusoy'u Allah'a havale ediyorum

"Gökhan Gönül, 'Hocam pozisyon penaltı' dedi"Olgucan KALKAN - Özgür KABAN / - Gaziantep FK'lı futbolcu Kenan Özer, maçın son dakikalarında sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili, "Futbol adına üzüldüm. Çünkü son penaltı pozisyonu var benim ile Gökhan Gönül arasında.

" Gökhan Gönül, 'Hocam pozisyon penaltı' dedi"

Olgucan KALKAN - Özgür KABAN / - Gaziantep FK'lı futbolcu Kenan Özer, maçın son dakikalarında sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili, "Futbol adına üzüldüm. Çünkü son penaltı pozisyonu var benim ile Gökhan Gönül arasında. Gökhan'ın bir müdahalesi var. Hakem yere arttım diye bana direkt sarı kart gösterdi. Hadi bana inanmadın. Gökhan'a inanmadın. VAR var kardeşim. Bu VAR neden var? ya da bize yok mu? Alper Ulusoy'u Allah'a havale ediyorum" dedi.

Süper Lig'in 21'inci haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Gaziantep FK futbolcusu Kenan Özer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 gollü galibiyetinden dolayı Beşiktaş'ı tebrik eden Kenan Özer, mücadelenin son dakikalarında gördüğü sarı kart için de hakem Alper Ulusoy'u eleştirdi.

Gökhan Gönül ile maçın son dakikalarında aralarında yaşanan pozisyonun penaltı olduğunu söyleyen Kenan Özer, "Beşiktaş 3 golle kazandı, güzel bir galibiyet aldı. Ama maçtan sonra biraz üzüldüm. Futbol adına üzüldüm. Çünkü son penaltı pozisyonu var benim ile Gökhan Gönül arasında. Gökhan'ın bir müdahalesi var. Hakem kendimi yere attım diye bana direkt sarı kart gösterdi. Pozisyondan sonra Gökhan'a 'Doğruyu söyler misin' dedim. O da döndü sağ olsun 'Hocam benim Kenan'a müdahalem var. Kenan kendini yere atmadı, penaltı' dedi. Hadi bana inanmadın. Gökhan'a inanmadın. VAR var kardeşim. Bu VAR neden var? ya da bize yok mu? Her pozisyonda gittin 10 dakika pozisyonu izledin. Yoktan var ettin penaltı verdin. Beşiktaş kazandı eyvallah, hak etti, kazandı. Ona bir şey demiyoruz ki. Ama benim 3 sarı kartım var. O yüzden dokundu bana. Zaten maç 2-0, bitmiş gitmiş. Versen ne olur, vermesen ne olur. Pozisyon penaltı. Onu vermedin, sarı kart bari verme. Git VAR'a bak. Niye bakmıyorsun kardeşim? Nedir bu? Bu adaletsizliğe anlam veremiyorum. Söyleyecek bir şey yok. Allah'a havale ediyorum. Alper Ulusoy mudur, nedir? Yapacak bir şey yok. Kaybettik, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Zirve adına güzel bir galibiyet aldılar. Ama böyle şey bizi üzüyor. Bizim de ailemiz, çoluğumuz, çocuğumuz var. Yoktan yere haftaya cezalı olacağız. O da olur, futbolcular cezalı olur. Ama bu kadar açık, net... 1 saniye bak. VAR'a baksan göreceksin zaten. Ama yok yapacak bir şey. Tekrar Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kenan Özer'in açıklamaları


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Alper Ulusoy Gökhan Gönül Kenan Özer Spor Haberler Son Dakika

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title