Haberler

Kayserispor, Ergün Teber'i Sakaryaspor'a Kiraladı

Kayserispor Kulübü, Larissa Maçı Öncesi Sol Kanat Oyuncusu Ergün Teber'i Süper Lig'in Yeni Ekibi Sakaryaspor'a Kiraladı.

Kayserispor Kulübü, Larissa maçı öncesi sol kanat oyuncusu Ergün Teber`i Süper Lig`in yeni ekibi Sakaryaspor`a kiraladı.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, sezon başında Konyaspor`a gitmek isteyen, ancak daha sonra gelip kendilerinden özür dileyerek sözleşmesini 2008 yılına kadar uzattıkları Ergün Teber`i bir yıllığına Sakaryaspor`a kiraladıklarını söyledi. Mamur, ¨Kayserispor Kulübü büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir. Konyaspor`un 450 bin YTL verdiği Ergün`ü, yeniden yuvaya döndüğü için, paraya ihtiyacımız olmasına rağmen Konyaspor`a tamamen vermek yerine, Sakaryaspor`a kiraladık. Burada Kayserispor kulübünün gerek Ergün`e, gerekse Ergün gibi düşününlere mesajı açıktır¨ dedi.

Kayserispor`da Larissa maçının hazırlıkları sürerken kaptan Bülent Bölükbaşı ve Johnson sakatlıkları geçmediği için düz koşu yaptı. Sarı kırmızılı oyuncular nabızlarına göre ayarlanmış saatlerle Kayserispor Kadir Has Karpuzatan Tesisleri`nde kros ve kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, ¨Turu çantada keklik görmüyoruz. Larissa gerçekten güçlü bir ekip. Dört uzun oyuncusu ile kafa toplarına son derece hakim bir takım. Yunanistan`daki maçta rakibimizi yakından tanıdık. Ona göre taktik geliştiriyoruz. Hedefimiz İntertoto üzerinden UEFA`ya geçiş yapmaktır. Bu hedefimizi cümle alem biliyor. Oyuncularım da UEFA`yı çok istiyor. Ayağımıza kadar gelen şansı değerlendirip, Vomlos beldesinde oynadığımız ve 0 -0 biten maçın rövanşını alacağız¨ şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title