Haberler

    Juve ve Roma Fire Vermiyor

    Serie A’da 4. hafta mücadelesinde Juventus sahasında Cesena’yı 3-0 yenerek 4’te 4 yaptı.

    Juventus Serie A’daki kusursuz başlangıcını sürdürüyor. Torino ekibi sakatlıktan yeni çıkan Arturo Vidal’in müthiş performans sergilediği ve 2 gol attığı Cesena maçında rakibini 3 golle geçmeyi başardı.

    Karşılaşmanın 17. dakikasında Emmanuel Cascione‘nin topa elle müdahelesi sonrası penaltı kazanan Juve'de, Arturo Vidal topun başına geçti ve Şilili yıldız vuruşu gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

    İkinci gol de 65. dakikada yine Vidal’den geldi. Yıldız oyuncu ceza sahası dışından attığı müthiş bir golle durumu 2-0 yaptı.

    Juventus adına perdeyi kapatan isimse Stephan Lichtsteiner  oldu. İsviçreli oyuncu Simone Padoin’in pasında sağ ayağıyla şık bir vuruş yaptı ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

    Ligdeki dördüncü maçında da galibiyet alan Juventus puanını 12’ye çıkardı ve averaj farkıyla takipçisi Roma’nın üstünde lider duruma geldi.

    ROMA JUVE’Yİ KOVALIYOR: 1-2

    Serie A’nın bir diğer flaş takımı Roma ise Parma deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

    Başkent ekibi sezona güzel bir başlangıç yapamayan rakibini 27. dakikada Adem Ljajic ve 88’de Miralem Pjanic’in attığı gollerle devirdi. Parma’nın tek golünü ise Paolo De Ceglie kaydetti.

    Roma da bu galibiyetle ligin 4’te 4 yapan bir diğer takımı oldu ve Juve’nin ardından 12 puanla ikinci sıraya yerleşti.

    La Liga'da bugün oynanan diğer maçların skorları ise şu şekilde:

    Cagliari 1-2 Torino

    Fiorentina 0-0 Sassuolo

    Inter 2-0 Atalanta

    Napoli 3-3 Palermo

    Sampdoria 2-1 Chievo

    Verona 2-2 Genoa

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Arturo Vidal Juventus Torino Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title