Haberler

İYİ Parti milletvekili aday adayı olan Ünal Karaman'a rozetini Meral Akşener taktı

Güncelleme:

Trabzonspor efsanesi Ünal Karaman, Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. Karaman'a rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisnin grup toplantısında taktı.

Trabzonspor camiasının efsane isimlerinden Ünal Karaman, siyasete atıldı. Daha önce MHP'nin aday olması için teklif götürdüğü iddia edilen Karaman, tercihini İyi Parti'den yana kullandı.

ÜNAL KARMAN'A ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Ünal Karaman, Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Karaman'a rozetini taktı.

"BİRİKİMİMİ MEMLEKETİMİN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN BURADAYIM"

Ünal Karaman rozetinin takılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Selçuklu kimliğiyle şekillenmiş, Mevlana hoş görüsünü şiar edinmiş şehrimde anamın, atamın tedrisiyle başlayıp, yüce milletimizin gönlüyle damıttığım birikimimi memleketimin hizmetine sunmak için buradayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşuna giden süreçte, ateşten çember içerisinde kalmış Anadolu'nun güven ve huzurla yaşanılabilir bir vatan halinde kalmasını sağlamak için bu topraklara düşmüş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere isimli isimsiz nice kahramanlara borçlu olduğumuz idraki ile buradayım." dedi.

MHP İDDİALARI VARDI

TFF 1. Lig ekibi Göztepe ile 2021 yılında yollarını ayıran Ünal Karaman, o tarihten bu yana takım çalıştırmıyordu. Karaman'a Milliyetçi Hareket Partisi'nin de teklif götürdüğü iddia ediliyordu.

Meral Akşener'in Ünal Karaman'a rozet taktığı an:

İYİ Parti milletvekili aday adayı olan Ünal Karaman'a rozetini Meral Akşener taktı

İYİ Parti milletvekili aday adayı olan Ünal Karaman'a rozetini Meral Akşener taktı

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Meral Akşener Milletvekili Ünal Karaman Trabzonspor İYİ Parti Karaman Konya Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Resul Altıntaş:

"Dönem, Öcalan'ı özgürleştirme dönemidir" kampanyasına Sen de bir imza at Ünal

69
34
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Olmadı, HDP ile aynı ittifakta olan İyi parti ye geçip bitirdi kendini bence

46
19
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu boşlar ancak iyi partiye lazım ondan dolayı orayı dolduruyorlar.

27
22
yanıtYanıtla
N. Harp:

katlancan meral abla yapcak birsey yok...biraz es biraz da gürle ama yola HDP len devan ...Patronlar öyle diyo!

36
12
yanıtYanıtla
Hikmet Konuk:

vayyyy benim konyaya hiç ihtiyacım yok ama konyanın bana ihtiyacı var diyen zat konyadan adaymı olmuş!!!üstelikde bu arkadaş konyayı yarı yolda satıp trabzona gitmişti.

22
16
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben bir partiyi ünlü birilerini taraf çekmek için üye yaptığında onlara karşı şüpheyle bakarım tamam üye yapabilirsin ama ulu orta davul zurna çalarcasına yapmanın alemi ne çocukmu kandırıyorsunuz ülkeyi yönetecek liyakatli insanlar varsa vitrine onları çıkarın magazin yapmayın

27
6
yanıtYanıtla
metin Keskin:

Sen Trabzonsporda iken bordo mavili Düğünündeki üç hilal de beni MHP li yapmıştı önce Mustafa Yıldızdoğan dan türkiyemi söylerken şimdi dağlara gel dağlara gelimi söyleyeceksin yazık seninde Türkiye sevdan koltuk alana kadarmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title