Haberler

    İsmail Kartal'ın Transfer İsteğine Yıldırım Veto

    Güncelleme:

    Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın transfer isteğine, Sarı Lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım'dan olumsuz cevap geldi.

    Sarı lavivertli ekibin teknik patronu, Başkan Aziz Yıldırım'dan yerli bir golcü istedi ancak Yıldırım bu isteüe negatif bir dönüş yaptı. Süper Lig için yeterli bir kadroya sahip olduklarını düşünen Başkan Yıldırım, bu sebeple yeni hocasının dileğini gerçekleştirmedi.

    Hücum hattına yerli bir isim katarak biraz olsun alternatif oluşturmak isteyen Kartal'ın bu çabası ise sonuçsuz kaldı. Fenerbahçeli yöneticiler de kadroyu Süper Lig için yeterli buldular. Milliyet'in haberine göre Kartal'ın transfer çabaları böylece sonuçsuz kalmış oldu.

    Bununla birlikte Kartal, Karabükspor maçının ardından çok zorlandıklarını ama bu maçtan galip ayrılacaklarını bildiklerini ifade etti. Sarı-lacivertli teknik adam, “Ben takımıma güveniyorum. Maç berabere biter diye hiçbir zaman şüphe duymadım. İlk maçımızı kazanmamız gerekiyordu. Çünkü şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz galip gelmişti. Trabzonspor deplasmanı öncesi 3 puan almak önemliydi.” diyerek güven verdi.

    Son Şampiyon Fenerbahçe, böylece zorlu Karabükspor maçından 3 puan elde ederek lig macerasına başladı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İsmail Kartal Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title