Haberler

İngiliz Takımı Everton, Vida İçin 25 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu

İngiliz ekibi Everton, Beşiktaş'ın 40 milyon euro istediği Domagoj Vida'ya 25 milyon euroluk teklifte bulundu.

Beşiktaş'ın başarılı savunmacısı Domagoj Vida, Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı formasyla ortaya koyduğu performansla taliplerinin adeta başını döndürüyor.

İngiltere'den Everton, Fulham ve Leicester City'nin yanı sıra son Şampiyonlar Ligi finalisti Liverpool'un da Hırvat savunmacıya olan ilgisi sürüyor.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Sun, Liverpool 29 yaşındaki Domagoj Vida için daha önce yaptığı 15 milyon euroluk teklifi 20 milyona yükselttiğini yazdı. Gazetenin haberinde Beşiktaş'ın 35 milyon euroda ısrar ettiği ileri sürüldü.

EVERTON 25 MİLYON EURO VERİYOR

Daha önce Vida için Beşiktaş yönetimiyle görüşüp 14 milyon euroluk öneride bulunan Everton da ezeli rakibi Liverpool'un devreye girmesiyle teklifini artırdı.

Mavi-beyazlılar son teklif olarak 22 milyon euro artı 40 maç oynadığı taktirde 3 milyon Euro bonus ödeyebileceğini Beşiktaş'a bildirdi.

TAKIMA BEDELSİZ KATILMIŞTI

Siyah beyazlı yönetim bu teklifi düşünmek için süre isterken, Dünya Kupası finalinin ardından Hırvat futbolcu ile de bir araya gelinerek kararın vereceği öğrenildi.

Domagoj Vida, Dinamo Kiev'den 2018 yılının Ocak ayında bonservissiz olarak Beşiktaş'a gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domagoj Vida Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

Emre:

Bedava gelmiş oyuncuya 15 e sat Allah’ına şükret , Beşiktaş acından ölecek Yok 45 istiyor heeeee oldu 30 yaşındaki defansa verirler ,

7
15
yanıtYanıtla
hayal:

hayal etmek guzeldir 10 milyon satarsa büyük başarı

4
10
yanıtYanıtla
Ayşe:

Cenkede hayal dediniz ama transfer gerçekleşti aynı şekilde vida içinde olacak!

yanıt6
yanıt1
GOL KRALI BENİM:

Bazı vidalar çok değerlenmiş bizde vida hala 2 lira. . -KOÇ -

6
8
yanıtYanıtla
Halk:

Cenk ten yediğiniz kazık yetmedi bi de bunu kakalıyalım

9
4
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

15 .20 milyon euro verirlerse öpüp başınıza koyun vidanın yaşı 30 eğer 22 olsaydı en az 60 a giderdi ama. Ne olursa olsun bu Beşiktaşın transfer başarısı bedavaya aldığın bir oyuncuyu 15. 20ye veriyorsan helal olsun

6
5
yanıtYanıtla
Emrah:

Ultra Aslancım teklif Premier ligden geliyor orda yayın gelirleri vs cok yuksek kume dusmeye oynayan takımların transfer butceleri bile bizim büyüklerden yuksek. Yani anlayacağın senin bahsettiğin rakamlar ortalama oyunculara göz kırmadan veriliyor . dünya kupası finali oynayan takımın ilk 11 oyuncusu daha fazla eder . Bu arada yaşa falan bakmıyorlar İngiltere ve italyada veteran oyuncuları sever bu ligler . Kupayıda alırlarsa Hırvatlar kapak olsun size bak bakalım kaca gidiyor ;)

yanıt5
yanıt2
Ankara:

Saçları eder arkadaşlar.dalga geçmeyin...

10
1
yanıtYanıtla
adonis:

Türkiye liginde ble oynayamayan adama 25 milyon verecekler öyle mi? Hahha bunlara tinerci deyince kızıyorlar. Şu an bile bu tinerciler vida''nın kendi takımları için yetersiz olduğunu düşünüyorlar ama 30 milyona transfer olacak. Adam 30 yaşına giriyor. En büyük başarısı Leverkusen onda da sadece 1 maç oynayabilmiş. Evet bir maç. Elinizde patlayacak.

2
8
yanıtYanıtla
Blade:

Manchester City adi sani duyulmamis devans oyuncularina 50 60 milyon euroyu peynir ekmek gibi veriyordu. En asagi 40milyon euro eder

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title