Haberler

    İlk Yarıda İşi Bitirdiler

    NBA'de son şampiyon Golden State Warriors Philadelphia 76ers deplasmanına konuk oldu.

    NBA'de son şampiyon Golden State Warriors Philadelphia 76ers deplasmanına konuk oldu.

    Wells Fargo Center'da oynanan karşılaşmayı Golden State 108-105 kazanmayı başardı.

    Mücadelede ilk yarıyı 70 sayı barajını aşarak tamamlayan Golden State'de süper yıldız Stephen Curry 23 sayı 5 ribaund 6 asist ile takımına katkı sağlarken karşılaşmanın en skorer ismi 32 sayı 2 ribaund 3 asistle Klay Thompson oldu. Draymond Green 10 sayı 13 ribaund ve 9 asistle triple double'ın kıyısından dönen isim oldu.

    Philadelphia cephesinde ise benchten gelen Isiah Canaan 18 sayı 4 ribaund 2 asistle takımının en etkili ismi olurken 4 de top çalma istatistiğine imza attı. IShmael Smith 16 sayı 5 ribaund 9 asist üretirken Robert Covington ise 12 sayı 13 ribaund ile double double yapmasına rağmen galibiyeti takımına getiremedi.

    Bu sonucun ardından Philadelphia Doğu konferansında çıktığı 48. maçında 41. yenilgisini alarak üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Golden State ise Detroit yenilgisinin ardından 6. maçında da galibiyet elde ederek toplamda 43. galibiyetini yaşadı. Philadelphia bir sonraki maçında 4 Şubat tarihde Atlanta Hawks'ı konuk ederken Golden State Warriors ise 1 Şubat'ta New York Knicks deplasmanına çıkacak.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Stephen Curry Philadelphia Wells Fargo Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title