Haberler

Trabzonspor'un Yıldızı Hugo Rodallega, 3 Haftada 3 Gol Attı

Güncelleme:

Trabzonspor'da 3. sezonunu yaşayan Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega, ilk 3 haftada attığı 3 golle 4 puanın kazanılmasında önemli rol oynarken, takımında en golcü oyuncu olarak başlangıç yaptı.

Slovenya kampında oynanan 4 hazırlık maçında 3 kez rakip fileleri havalandırarak Trabzonspor'un en fazla gol atan oyuncusu olan Hugo Rodallega, bu performansını lige de yansıttı.

İlk hafta Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmayı gol atamadan geçiren Rodallega, ikinci hafta 3-1 kazanılan Demir Grup Sivasspor maçında 2, MKE Ankaragücü ile dün oynanan karşılaşmada da 1 gol atmayı başardı.

BURAK YILMAZ'I ARATMIYOR

Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forma şansı bulan Rodallega, ligde 3 maçta 3 gol atarak takımının 4 puan kazanmasında önemli rol oynadı. Kolombiyalı forvet, ilk 3 haftada 5 golün 3'ünü kaydederek Karadeniz ekibinde en golcü oyuncu oldu.

Rodallega, 2016-2017 sezonunda forma giydiği ilk 3 maçta gol atamazken, 2017-2018 sezonunda ise ilk 3 haftada 1 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

BU KEZ BEKLEMEDİ

Trabzonspor'a 2016-2017 sezonunun devre arasında gelen Hugo Rodallega, ilk 3 haftayı golsüz geçirdi.

Kolombiyalı oyuncu, 19. hafta Gaziantepspor, 20. hafta Osmanlıspor, 21. hafta da Aytemiz Alanyaspor maçlarında gol atma başarısı gösteremezken, 22. hafta deplasmanda 1-1 biten Atiker Konyaspor maçında ilk golünü kaydederek suskunluğunu bozdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Başakşehir Slovenya Hugo Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title