Haberler

Hakem Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tahliye edildi

Güncelleme:

Hakem Halil Umut Meler'e saldırdıktan sonra tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edilen eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Mke Ankaragücü-Çaykur Rize spor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan sarı lacivertli kulübün eski başkanı Faruk Koca, cezaevinden tahliye edildi.

TAHLİYE EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, "kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama", "tehdit" ve "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık" suçlarından cezaevinde olan Koca'nın avukatları müvekkillerinin tutukluluğuna itiraz etti. İtirazı değerlendiren Nöbetçi Ankara Batı Ağır Ceza Mahkemesi, Koca'nın adli kontrolle serbest bırakılmasına hükmetti. Koca'nın akşam saatlerinde cezaevinden tahliye edileceği öğrenildi.

Hakem Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tahliye edildi

NE OLMUŞTU?

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının 1-1 bitmesinin ardından hakem Halil Umut Meler'e öfkelenen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girdi. Öfkesine yenik düşen Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldırdı. Yere düşen Meler, bir süre tekmelendi. Yaşanan olayın ardından hakem Meler, tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Hakem Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tahliye edildi

12 ARALIK'TA TUTUKLANDI

Faruk Koca ise çıkarıldığı mahkemece 12 Aralık'ta tutuklanarak cezaevine gönderildi. 15 gün cezaevinde kalan Koca'ya tahliye kararı çıktı.

Hakem Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tahliye edildi

İSTENEN CEZA

İddianamede, Koca hakkında "kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama", "tehdit" ve "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık" suçlarından toplamda 13 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası talep edildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Halil Umut Meler MKE Ankaragücü Faruk Koca Ankaragücü MKE Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (37)

DERİN METAL:

Niye adammı öldürmüş çıkmasın

119
249
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

dövülen senden olmayınca ne kolay dimi böyle yorum yazmak

yanıt201
yanıt60
Mustafa Koyukan:

samast 10 yıl sonra çıktı kafanı yorma

yanıt30
yanıt5
Aysun Doğan:

Samast 16 sane sonra çıktı, kardeşim.

yanıt7
yanıt2
Bitlisli:

Memleketin suyu çıktı! Adalet diye bir şey kalmadı! Yazık

268
52
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Karar da ne var Allah aşkına , adam mı öldürdü ne yaptı , kadına o kadar şiddet uygulayanlar eli kolunu sallayarak geziyor sesiniz çıkmaz , medya haberi büyüttü diye içeri alındı zaten

141
133
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

O zaman bundan sonra herkes dövebilir..

210
29
yanıtYanıtla
Crm:

adam 15 gün cezaevinde kaldı, maçan yiyorsa 3 gün yatta gör, az mı? 15 gün. boş boş konuşup mide bulandırmayın. çapsızlar....

yanıt57
yanıt148
Cevap :

Hayırdır Crm kuyruk acın var sanırım sana ne oluyor ? Sizin gibi çapsız varken bize düşer mi hiç.

yanıt0
yanıt0
Erkan Arslan:

PARAN VARSA ADAMSIN KRALLSIN VURDUGUNU iNDiRiR TOKAT PARASI öDER HEMENCIK CIKARSIN Buarada Uzun Adamin Yakin Dostu

172
18
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title