Haberler

    Göztepe, Selçuk Şahin'le Yola Devam Edecek

    Teknik Direktör Bayram Bektaş'la 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalayıp yeni sezonun ilk adımını atan Göztepe'de sözleşmeleri bu hafta içinde sona erecek Selçuk, kaleci Günay, Tanju ve Leo Schwechlen'in takımda kalmak istediği vurgulandı.

    Başkan Mehmet Sepil'in bizzat masaya oturacağı 4 oyuncunun yakın çevrelerine Göztepe'de mutlu olduklarını söylediği ve yeni sözleşme imzalamaya hazır oldukları kaydedildi.
    Bektaş kalmalarını istiyor
    Mevcut kadroyu çok bozmak istemeyen sarı-kırmızılıların bir aksilik olmazsa Selçuk, Günay, Tanju ve Leo ile yola devam edeceği ifade edildi. Bayram Bektaş'ın da oyuncuların takımdan kalmasından yana görüş bildirdiği açıklandı.
    5 oyuncu görüşme odasına
    Göztepe'nin 4 futbolcunun yanı sıra gönderilecekleri konuşulan Sabri, Ghilas, Scarione, Kadu ve Gouffran'la da bir dizi görüşme yapacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılı ekip, sözleşmeleri süren bu futbolcularla vedalaşmak isterse sıkı bir pazarlığa girişecek. Alacaklarını bırakmak istemeyen oyuncularla orta yolu bulmaya çalışacak
    Hedefte Rodallega, Bifouma, Ahmet Oğuz ve Aminu var
    Göztepe, dış transferde de gaza basacak. Trabzonspor'dan Rodallega, Sivasspor'dan Bifouma, Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Osmanlıspor'da Aminu gibi isimleri isteyen İzmir ekibi kısa sürede işi resmiyete dökecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bayram Bektaş Mehmet Sepil Selçuk Spor Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Bakmadan Geçme

    Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title