Haberler

Göztepe Kalecisi Günay Güvenç'ten Paylaşım: Göztepe Formasına İhanet Etmedik

Güncelleme:

Göztepe'nin file bekçisi Günay Güvenç, Beşiktaş maçı sonrası ortaya çıkan iddialara sosyal medya hesabından, "Göztepe formasına hiç ihanet etmedik." paylaşımında bulundu.

Süper Ligin 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi farklı geçti. Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmayan Kara Kartal'a 3 puanı getiren golleri Talisca, Medel, Tosic, Larin ve Babel kaydetti.

Mücadelenin ardından ortaya çıkan iddialara Göztepeli futbolcular sert tepki gösterdi. Bunların başında da teknik direktör Tamer Tuna, Demba Ba ve Günay Güvenç yer aldı.

"GÖZTEPE FORMASINA HİÇ İHANET ETMEDİK"

Beşiktaş'ın ardından İzmir ekibinin yolunu tutan Günay, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, "Biz bugüne kadar Göztepe'de formamıza hiç ihanet etmedik, ettirmedik. Sizlere şerefli bir forma bıraktık." sözünü paylaştı ve fotoğrafa "Nokta" diyerek bir ifade de ekledi.

Göztepe Kalecisi Günay Güvenç'ten Paylaşım: Göztepe Formasına İhanet Etmedik

Kaynak: Haberler.com / Spor

Günay Güvenç Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (25)

Galatasaraylı:

Fikret ormanın dem ba ile ilgili yaptığı açıklamanın ne anlama geldiğini aklı olan herkes biliyor da neden buna şike soruşturulması açılmıyor, bunu yapacak kurum yokmu. her maç öncesi maçın oynanacağı takımdan oyuncu mu alacak fikret orman, ya da böyle mi şampiyonluk hesabı yapıyor.

13
10
yanıtYanıtla
Ahmet:

Hakemler hakkında yapılan açıklamalara ne diyorsunuz? O zaman kulüplerin hakemler hakkında her yaptığı açıklamada hakemi satın alıyorlar.

yanıt0
yanıt0
kral:

SATTINIZ LAAA MACI

10
11
yanıtYanıtla
ULAA:

göztepe maçı bagıra bagıra satmıştır bu bjklileri sanal bir hevese zerk etti iyi bu durum şampiyonluk felan dillendiriliyor lig bittiğinde 4. sırada olduklarında yüzlerini göreceğiz.

8
12
yanıtYanıtla
:

İŞTE ŞİKECİ 8TAŞ DİYE BOŞUNA DEMEDİK . DEMBABAYMIŞ . ALLAHIN ŞİKECİ RUHLU ZENCİSİ .

6
8
yanıtYanıtla
türk:

hangi renklidensin acın büyük galiba bu sezon delinmeyen bi kulan memeniz kaldı onuda deleriz

yanıt0
yanıt2
dan dana:

siz 5tane gol yiyecek takim deyilsiniz besiktasta bestane gol atacak takim deyil bal gibi saibeli mac

6
7
yanıtYanıtla
Fergal:

Sen önce yazmayı öğren cühela. Daha değil yazamıyorsun maçın şaibeli olduğunu düşünmeye yetecek zekayı nereden buldun?

yanıt4
yanıt2
ŞAPKACI:

BEŞİKTAŞ ŞEREFİYLE HAKKIYLA KAZANMIŞ OLABİLİR ANCAK BU DEM BABA NIN KENDİNİ PASİFİZE EDİP KOFTİDEN OYNADIĞI GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMEZ.

yanıt1
yanıt2
BUGÜN AL YARIN ÖDE:

YAHU OLASI BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞUNDA BİRYERLERİNİ YIRTACAK OLANLARIN HAZIRLIKLARI BUNLAR FUTBOLDAN ANLAYAN GÖZTEPENİN MAÇ VERMEDİĞİNİ DE ANLAR HA GÖZTEPE MAÇI VERDİ DİYENLER YA FUTBOL HABERLERİNDE GEZİP YORUM YAPMASIN YA DA BAŞKA BAHANELERDE ÜRETSİN . . . . . . KOMBİNE YAKIN KOMBİNE

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title