Haberler

Gölcük'ün işitme engelliler kadın ve erkek voleybol takımı 3. kez Türkiye şampiyonu oldu

Güncelleme:

Gölcük işitme engelliler kadın ve erkek voleybol takımları, 3. kez üst üste Türkiye şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

Gölcük işitme engelliler kadın ve erkek voleybol takımları, 3. kez üst üste Türkiye şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

Gölcük işitme engelliler kadın ve erkek voleybol takımları, 3.kez üst üste Türkiye şampiyonu oldu. Afyonkarahisar'da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda, Gölcük İşitme Engelliler Kadın Takımı, İstanbul Çekmeköy İşitme Engelliler Kadın Takımı'nı 3-2 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Gölcük İşitme Engelliler Erkek Takımı ise Van Belediye Spor İşitme Engelliler Erkek Takımı'nı 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kazanılan şampiyonlukların tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "3 kez olduğu gibi bu yıl da Türkiye Şampiyonu olarak Gölcük'ün gururu olan voleybol takımlarımızın başarılı sporcularını, teknik heyetlerini, dernek başkanları Hasan Bat ve Hasan Aydınlı'yı tebrik ediyor, üstün başarılarının devamını diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Voleybol Türkiye Gölcük Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title