Haberler

Glorıa Sports Arena, Sporcuların Ortak Tercihi Oldu

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk çok kapsamlı spor kompleksi Gloria Sports Arena, amatör sporculara verdiği destek ile yeni yeteneklerin yetişmesi için önemli bir misyon üstlenirken, uluslararası spor camiasında da profesyonel sporcuların ilk ve öncelikli tercihi oldu.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın ilk çok kapsamlı spor kompleksi Gloria Sports Arena, amatör sporculara verdiği destek ile yeni yeteneklerin yetişmesi için önemli bir misyon üstlenirken, uluslararası spor camiasında da profesyonel sporcuların ilk ve öncelikli tercihi oldu.

Elliden fazla branşta spor yapma imkanı sunan Gloria Sports Arena, bu yıl hem amatör hem de profesyonel sporcuların form tutmak ve kamp çalışmaları için Spor Arena'yı tercih ediyor. Türkiye'de Spor Turizm'inin çehresini ve anlayışını tamamen değiştiren Gloria Sports Arena, kapılarını GS Spor ve FMV Işık gibi okullara açarak, ülkemizde spor altyapısının gelişmesini ve yeni yeteneklerin yetişmesini destekliyor. Ayrıca dünyanın pek çok ülkesinden gelen profesyonel sporculara ev sahipliği yaparak, ülkemizi dünyanın en önemli takım ve gruplarının kamp yaptığı uluslararası bir buluşma merkezi konumunda bulunuyor.

Özaltın Holding yatırımı olan Gloria Sports Arena, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın, son dönemde çocuklara sporu sevdirmek ve daha fazla branşta sporcu yetiştirilmesi yönündeki teşviklerine gereken önemi vermek adına başlattığı çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

Antalya Belek'te 105 bin metrekarelik doğa harikası bir alanda kurulu olan Gloria Sports Arena, açık alan, kapalı alan ve su sporları alanları ile sporun değişik branşlarında yeni yeteneklerin yetişmesi üstlendiği misyonu yerine getirmeye devam ediyor.

Ayrıca, çocukları için hangi sporun uygun olduğunu bilimsel metotlarla öğrenmek isteyen aileler içinde Fit Gloria,Sportive Life Style bünyesinde vücut analizi ve performans ölçümlemesi yapılıyor. Bu sayede çocukların fiziksel yetkinlikleri analiz ediliyor ve yetenekleri keşfedilerek doğru spora yönlendiriliyor.

Bu yılın ikinci yarısında da çok sayıda özel okul ve spor okulunu ağırlayacak olan Gloria Sports Arena, farklı ülkelerden milli takımlar, gruplar ve profesyonel sporculara benzersiz deneyimler yaşatmaya devam edecek. Almanya'dan Yüzme Kule Atlama ve Kayak Milli takımları, Slovak ve Alman Milli Yüzme takımları, Katar A Klasman Basketbol Hakem Grubu, Türkiye Atletizm Milli Takımı 2015 ve Hido Talent Camp 2015 gibi çok farklı dallardan takımlar ve sporcular, Gloria Sports Arena'da hazırlıklarını yapacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title