Haberler

Giresunspor Teknik Direktörü: Tatsız ve Kötü Bir Mağlubiyet Oldu

Güncelleme:

PTT 1. Ligde sahasında Samsunspor'a 4-0 yenilen Giresunspor'da Teknik Direktör Sözeri, "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada" dedi.

Maçın ardından- Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada, bundan dolayı üzgünüz"- Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Buraya üç puan için gelmiştik, üç puanı da aldık, bunu başardığımız için mutluyuz" PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 4-0 yenilen Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada. Bundan dolayı üzgünüz" dedi.Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir mağlubiyet yaşadıklarını ancak bundan sonraki maçlarda toparlanabileceklerini söyledi.Kendileri için güzel olmayan bir sonuç aldıklarını anlatan Sözeri, "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada. Bundan dolayı üzgünüz" diye konutu.Karşılaşmanın ilk yarısının, Giresun'da göreve başladığı günden bu yana oynadıkları en kötü ilk yarı olduğunu vurgulayan Sözeri, şunları söyledi: "Maçın geneline baktığımız zaman karşılaşmanın ilk yarısı, göreve başladığım günden bu yana en kötü futbolumuzu oynadık. Ama ikinci yarıdaki futbolumuzla kazanmaya yetecek kadar iyiydi. Taki kırılma anı olan penaltı kaçtıktan sonra yine iyi oynadık, yine çevirebilirdik. Tam hamle de yapacaktık, Ziya'yı oyuna alacaktık. Orada Eser'in kırmızı kart görüp penaltı yapması maçın koptuğu andı. Hem 10 kişi kalıp hem 2-0 geriye düştüğünüz zaman... Gerisini konuşmaya bile gerek. Çünkü oyuncularımız zaten demoralize oldu. Biz toparlanacağız, ayağa kalkacağız. Nazar diyelim." -Samsunspor cephesiSamsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise Giresunspor karşısında galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.Kendileri için önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Altın, şunları kaydetti: "Ligin ikinci yarısının ilk maçı bizim için önemliydi. Ligin ilk yarısını iyi kapatmıştık. İkinci yarıya mutlaka galibiyetle başlamamız lazımdı. Biz buraya üç puan için gelmiştik. Üç puanı da aldık. Bunu başardığımız için mutluyuz. Biz hedefi olan bir ekibiz. Yukarıya oynuyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Hafta hafta düşünüp hedefimize ulaşacağız." -Giresunspor-Samsunspor-Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri-Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın

Kaynak: AA / Spor

Giresunspor Erhan Altın Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title