Haberler

Geleneksel Bayraklı Japon Koşusu Ekiden'in Brüksel Ayağını Türk Takımı Kazandı

Japonya'nın Geleneksel Ekiden Bayrak Yarışı'nın Brüksel Ayağını Türkiye Toyota Çalışanlarından Oluşan Türk Takımı Kazandı.

Japonya'nın Geleneksel Ekiden Bayrak Yarışı'nın Brüksel ayağını Türkiye Toyota çalışanlarından oluşan Türk takımı kazandı.

Her yıl Toyota sponsorluğunda ayrı bir ülkede gerçekleştirilen maraton koşusuna Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden yüksek düzeyde katılım oldu. 3 bin 200 metre bayraklı koşuyu 1 saat 20 dakikalık derecesiyle Türk takımı birinci olarak tamamlarken, Fransızlar ikinci, İngilizler ise üçüncü oldu.

Türk takımı antrenörü Ersin Oğuz, geçen yıl da birinci olduklarını ve bu yıl da aynı hedef için yarıştıklarını ifade ederek, koşunun son ayağı olan Japonya'da da iyi bir derece elde etmek istediklerini belirtti.

Yarış için Brüksel'e gelen Toyota Avrupa CEO'su Tadashi Arashima ise, bu tip organizasyonlaru yapmaya devam edeceklerini, bunun çalışanları motive ederek daha verimli hale gelmelerini sağladığını kaydetti.

(SA-İB-İB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title