Haberler

    Galatasaray Mustafa Denizli'yle Anlaştı!

    Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, tecrübeli hocayla anlaştı.

    ÖZEL HABERBora Beydoğan / Goal Türkiye Galatasaray, Roberto Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli'yle anlaştı.

    Teknik direktör arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, David Moyes mi, Hikmet Karaman mı derken tercihini, daha önce de takımın başında bulunan Mustafa Denizli'den yana kullandı.

    Goal'ün edindiği bilgiye göre taraflar her konuda anlaştı ve iş imzaya kaldı.

    Galatasaray yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, resmi imzaların en yakın sürede atılacağı tahmin ediliyor. Denizli'nin kaç yıllık sözleşmeye imza atacağı henüz bilinmiyor.

    Sarı Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in olaylı ayrılmasının ardından geçtiğimiz sezonun altıncı haftasında takımın başına İtalyan hoca Roberto Mancini'yi getirmişti. Galatasaray, Roberto Mancini'yle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergilemesine rağmen, ligde ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde sezonu ikinci bitirmişti. Ancak sezon sonundan özellikle de transfer politikası ve bütçesi konusunda yaşanan anlaşmazlıklar sonucu, İtalyan çalıştırıcı, Cimbom'dan ayrılma kararı almıştı.

    ÜÇÜNCÜ KEZ DENİZLİ DÖNEMİ

    Mustafa Denizli ilk olarak 1984-85 sezonunda Jupp Derwall'ın yanında Galatasaray'da yardımcı antrönürlük görevi yaptı. Derwall'ın yanında üç sezon çalışan Denizli, 87-88 sezonunda takımın başına getirildi. Mustafa Denizli, ilk sezonunda Sarı Kırmızılılar'la şampiyonluk yaşadı.

    Almanya'da bir sezon görev alan Denizli, bir yıllık aranın ardından tekrar Galatasaray'ın başına geçti ve iki sezon daha sarı kırmızılıları çalıştırdı. Mustafa Denizli, ikinci döneminde Şampiyon Kulüper Kupası'nda yarı final oynattı.

    Daha sonra Galatasaray yönetimiyle anlaşamayan deneyimli teknik adam Sarı Kırmızılılar'dan ayrıldı ve teknik direktörlüğe ara verdi.

    İlk olarak 1984'te Galatasaray'ın başına getirilen Denizli, 30 yıl sonra 3. kez Galatasaray'ın başına geçti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Roberto Mancini Mustafa Denizli David Moyes Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title