Haberler

Galatasaray Hamburg Önünde Avantaj Peşinde

UEFA Kupası 4. Tur İlk Maçında Yarın Almanya'nın Hamburg Takımıyla Deplasmanda Karşılaşacak Olan Galatasaray, Avantajlı Bir Skor Elde Etmeyi Hedefliyor.

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında yarın Almanya'nın Hamburg takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

İlk maçı deplasmanda oynamanın avantajını iyi kullanmak isteyen sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan yenilmeden ayrılıp, turu Ali Sami Yen Stadı'nda geçmeyi istiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte, cezalı olan Baros ile Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Meria, sakat olan Servet, Mehmet Topal, Linderoth ve Emre Güngör maçta oynayamayacak.

Hamburg ile Galatasaray arasında yarın HSH Nordbank Arena Stadı'nda TSİ saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.

Galatasaray kafilesi bugün özel bir uçakla Hamburg'a gelecek. Sarı-kırmızılılar, Hamburg ile yapacağı karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını, maçın oynanacağı HSH Nordbank Arena Stadı'nda yerel saatle 18.00'de yapılacak ve yalnızca ilk onbeş dakikası basına açık antrenmanla tamamlayacak.

Antrenman öncesinde saat 17.30'da düzenlenecek basın toplantısında, teknik direktör Bülent Korkmaz medya mensuplarıyla biraraya gelerek maçla ilgili soruları yanıtlayacak.

Galatasaray'ın Hamburg ile oynayacağı karşılaşma öncesinde gurbetçi vatandaşlar, maçın biletini bulabilmek için büyük çaba harcıyor.

Hamburg Kulübü, Galatasaraylı taraftarların statta çoğunluğu almaması için bilet satışını sadece kulüp üyelerine yaparken, şehirde yaşayan gurbetçiler karaborsadan bilet almaya çalışıyor.

Hamburglu taraftarlar da maçın biletini, internetten satışın Almanya'da en etkili sitesi ''www.ebay.de'' den yüksek bedellerle açık arttırmayla satmaya çalışıyor. Biletlerin maç günü çok yüksek fiyatlarla alıcı bulması bekleniyor.

Şehirde yaşayan gurbetçilerin dışında, Almanya'nın diğer kentlerinden ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden de çok sayıda Türk'ün maç için Hamburg'a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title