Haberler

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin İddaa Oranları Belli Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 31. haftasındaki Galatasaray-Beşiktaş derbisinin iddaa oranları belli oldu. Derbide sarı-kırmızılılar 2.05 oranla favori durumunda.

Süper Lig'de bitime 4 hafta kala iddaa, şampiyonluk yarışı adına çok kritik olan Galatasaray Beşiktaş maçında favori olarak ev sahibi Galatasaray'ı gösterdi.

FAVORİ GALATASARAY

Derbide sarı kırmızılıların galibiyetine 2,05'lik oran açıldı. Beşiktaş'ın galibiyetine verilen oran ise 2,55 olarak belirlendi. Kritik maçta beraberlik oranı ise 3,10 oldu.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki kritik derbi 29 Nisan Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (21)

Adınızı Yazın:

kedicik yalakasaraya aslan demişler nerde görülmüş kedinin kartal yediği gideceğiz yalakasarayı tokatlayıp döneceğiz

66
19
yanıtYanıtla
FRT:

KARDEŞ NE İÇTİYSEN AYNISINDAN BENDE İSTİYORUM

yanıt3
yanıt0
dursun:

beşiktaş üç sıfır alır

32
11
yanıtYanıtla
METİN:

maç normalde berabere biter ama hakem gs ye verir gs ofsayttan gol atar

34
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

yuhh. gerçekten 8taşın kazanacağını düşünenler var :) arkadaşlar gerçekçi olun GS nin başında teknik direktör yokkendi kazandığınız günler. .

10
24
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

bakdilar maci alamayacak olurlarsa yine bir senol günes numarasi ile karsi karsiya kaliriz belki :)))

10
22
yanıtYanıtla
ali:

asıl siz 10 kişi kalmış kartalı yenemeyeceğinizi anladınız çirkefliğe başladınız birde verilmeyen gol var unutma

yanıt8
yanıt3
GS:

ŞAMPİYONLUKLAR GELİR GEÇİR MAÇ SONUCU ÖNEMLİ DEĞİL ŞENOL GÜNEŞİ ÇİÇEKLERLE KARŞILAYALIM ÇİRKEFLERDEN OLAN FARKIMIZI GÖSTERELİM

12
4
yanıtYanıtla
MURO:

SİZİNDE BAŞINIZA ÇORAP ÖRMESİNLER

yanıt0
yanıt3
alparslan:

Çok bile , 1, 60 falan olmalıydı. Alanyaspor maçı sonrası düşüş göstereceği biliniyor. Galatasaray büyük bir camia, inşallah galip gelip şampiyonluğa adım atacağız.

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title