Haberler

Galatasaray, 105 puana ulaşmak istiyor

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, ligde kalan iki maçtan da galip ayrılarak 105 puana ulaşmak istediklerini söyledi. Öztürk, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarını kazanmayı planladıklarını belirtti.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, ligde kalan iki maçtan da galip ayrılarak 105 puana ulaşmak istediklerini söyledi.

Metin Öztürk, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında 3-2 kazandıkları VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Rekorları kıra kıra lige devam ettiklerini belirten Öztürk, "Hedefimiz 105 puan. 105 puanı sadece şampiyonluk için söylemiyoruz. Şampiyonluğu garantileseydik de hedefimiz 105 puandı. Biz sadece şampiyonluk için yarışmıyoruz. Futbolun adaleti için de mücadele ediyoruz. Bu yüzden Fenerbahçe ve Konyaspor maçını kazanmayı planlıyoruz. Başkan Dursun Özbek ile biz 2 yıl üst üste şampiyonluk hedeflemiştik. Aynı yolda gidiyoruz. 25 Mayıs'ta Dursun başkanımız seçilirse, 5. yıldıza doğru devam edeceğiz. Az da olsa bugün hakem hataları oldu. İkinci golden önce Mertens'e yapılan faul atlandı. Olabilir. Kötü niyet olmadıkça sorun yok. Ligin aşağı tarafları da yangın yeri. Bu yüzden biz son maça kadar savaşacağız." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe maçında atmosfer çok iyi olacak"

Galatasaray taraftarlarının takımı sezon boyunca yalnız bırakmadığını belirten Öztürk, "Başından beri Okan (Buruk) hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz bu işe inandı. Fenerbahçe maçında atmosfer çok iyi olacak. Arzumuz kazanmak ama futbolda ne kadar iddialı konuşursanız konuşun, maç bitmeden sonuç belli olmuyor. O yüzden rakibe saygı duyacağız ve 90 dakikayı tamamlayacağız. Bizim için yarıştığımız diğer 19 takımın hakkını korumak da önemli." diye konuştu.

Keyifli bir maç oynandığını belirten Öztürk, "Küme düşecek bir takımla şampiyonluğa giden takım dişe diş mücadele etti. Futbolun güzelliği bu. Hiçbir şey kolay değil. Önümüzde iki tane zor 90 dakika bizi bekliyor. Okan Buruk'a ve oyunculara güveniyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Metin Öztürk Galatasaray Fenerbahçe Konyaspor Futbol Spor Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title