Haberler

    G.saray'daki İlk Senem Yok"

    Futbol yaşantısını Başakşehir'de sürdüren Mehmet Batdal, Tam Saha dergisine açıklamalarda bulundu.

    Futbol yaşantısını Başakşehir'de sürdüren Mehmet Batdal, Tam Saha dergisine açıklamalarda bulundu.

    Batdal, kariyerindeki hedeflerinin yanı sıra Galatasaray'dan ayrılık sebeplerine kadar bir çok konuda ilginç ifadeler kullandı.

    Batdal'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

    "GALATASARAY'DA OLDUĞUM İLK SENEM YOK"

    "Ümit Milli Takım'da şuanda çok meşhur olan oyuncularla oynadım. O dönemde Bucaspor'dan Milli Takım'a gitmek önce dezavantajdı. Daha sonra bunu avantaja çevirdim. Çok teklif gelmişti ama bir türlü ayrılamadım. Şampiyonluklar yaşadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. Benim bu kadar baskı olmayan bir takımdan gelmem dezavantajım oldu orada. O seviyede oynamamış olmak, tecrübesiz olmam bana zaman kaybettirdi, hatta geriye götürdü. Sonra Galatasaray'da yaşadığım şanssızlıklardan sonra Konyaspor'a gittim. Orada UEFA maçında çok şanssız sakatlandım. Dört ayım öyle gitti, sonra Rijkaard gitti Hagi geldi. Benim bölgeme transfer oldu. Stancu vs. Toparlandım ama forma gelmedi. Kiralık gitmeyi düşündüm. İki kez fibula kemiğim kırıldı yarım sezonda. Buca'dan ayrılıp Galatasaray'a geldiğim ilk senem resmen yok. Kayıp..."

    "KARİYERİMİ YENİDEN YAPABİLMEK İÇİN ALT LİGE GİTTİM"

    "Galatasaray'da şampiyonluk yaşadık. Sonraki sezon A2 takımıyla çalışmaya çıktım. Galatasaray'da şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrılmak gündeme geldi ama oynayacak kulüp bulamadım. Galatasaray'da şampiyonluk yaşadıktan sonra kulüp bulamamak zor bir psikolojiydi benim için. Daha sonra Buca'ya tekrar gitmek gündeme geldi. Süper Lig'de bu kadar var olduktan sonra tekrar alt liglere gitmeyi önce kabullenemedim. Sonra kariyerimi yeniden yapabilmek için kabul ettim ve tüm planlarım da tuttu diyebilirim"

    "BİRİLERİ BİZİM DE OLMAMIZI İSTEDİ"

    " Fransa'ya Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi istiyorum. Benim bölgemde Türkiye'de fazla Türk oyuncu yok. Fransa'ya gidebilmek için elimdeki bu avantajı kullanmak istiyorum. Eleme maçları zamanı inancımı kaybetmiştim Fransa'ya gidememek için. Bizim dışımızda gelişen olaylar bize katkı sağladı. Birileri bizim o turnuvada olmamızı istedi. Biz de katıldık"

    "TÜRKİYE'DE VAN PERSIE, DÜNYADA IBRAHIMOVIC"

    "Türkiye'de Burak Yılmaz'ı hep beğenmişimdir. Şimdi Çin'e gitti. Yabancılardan Van Persie'yi hep beğenmişimdir. İnsanlar eleştiriyor ama bu eleştiriler doğru değil. Bu bir uyum dönemidir. Adaptasyon sürecidir. Onun üzerine başka bir isim söylemek istemiyorum. Dünyada Ibrahimovic bana çok zevk veriyor. Futbolu çok keyif veriyor. Brezilyalı Ronaldo'ya çok yetişemesem de o da çok önemlidir. Hakan Şükür'e çok benzediğimi söylediler hep ama ben hiç aynı onun gibi olmaya çalışmadım ama örnek alarak izledim. Oyun stillerimiz benzemiyor aslında ama çok benziyorsun dediler hep"

    "EMRE BELÖZOĞLU İNANILMAZ ZEKİ"

    "Birlikte oynamaktan en keyif aldığım oyuncu Emre Belözoğlu. Tam da düşündüğüm gibi Emre ağabeyin futbol anlayışı. Eskiden izliyorduk, şimdi beraberiz. İnanılmaz zeki bir oyuncu."

    "AVRUPA'DA OYNAMAYI ÇOK HAYAL ETMEDİM"

    "Avrupa'yı çok hayal etmedim aslında. Bazı olaylar zincir olarak başlar. Oraya gidip başarılı olursam devamı gelebilir diye düşünüyorum. Çin çok önemli oyuncular alıyor mesela ama parayla saadet olmaz derler ya bu şekilde futbolda söz sahibi olamazlar gibi geliyor bana."

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Mehmet Batdal Galatasaray Başakşehir Fransa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title