Haberler

Futsal Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Grup Maçları Kumluca'da Başladı

Okul sporları organizasyonları kapsamında gerçekleştirilecek, Futsal Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası grup maçları Kumluca'da düzenlenen törenle başladı.

Okul sporları organizasyonları kapsamında gerçekleştirilecek, Futsal Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası grup maçları Kumluca'da düzenlenen törenle başladı.

Kumluca Belediyesi Spor Salonunda düzenlenen törene Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, turnuvaya katılan takımların antrenörleri ve oyuncular katıldı.

Adana, Isparta, Ankara, İstanbul, Bursa, Manisa, Denizli, Muğla, Düzce, Yalova ve Eskişehir'den 11 takımın katıldığı turnuvanın ilk maçı Adana Seyhan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Isparta Gülistan Anadolu İmam Hatip Lisesi takımları arasında oynandı.

Kumluca Kaymakamı Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın başlama vuruşunu yaptığı maçın ilk yarısı Adana Seyhan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımının 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında da rakibine karşı üstün oyununu sürdüren Adana Seyhan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daha önce de ilçede Görme Engelliler Futsal Dünya Şampiyonası'nın Kumluca'da yapıldığını bu tür organizasyonların ilçede yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

11 takımının üç grupta mücadele ettiği turnuva üç gün sürecek ve turnuva sonunda her grupta ilk sıraya yükselen takımlar Türkiye şampiyonası için mücadele etme hakkı kazanacak.

Kaynak: AA / Spor

Hüsamettin Çetinkaya Türkiye Seyhan Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Lütfi Sarı:

Futsal müsabakalarının sonuçlarını göremedim. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title