Haberler

Futbol: Almanya Birinci Ligi

Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen, ligin 22. haftasında golsüz berabere kaldı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 22. haftasında, Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen golsüz berabere kaldı.

Ligde 13. sırada yer alan Eintracht Frankfurt ile 14. Werder Bremen, Commerzbank-Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi. 43 bin 300 seyircinin izlediği maç, 0-0 sona erdi.

Ev sahibi ekip Eintracht Frankfurt, maça seyircisinin de desteğiyle hızlı başladı ve rakibine karşı oyunun kontrolünü elinde tuttu. 33. dakikada Werder Bremenli Felix Kroos, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kroos'un oyundan atılmasıyla, özellikle sol kanattan etkli hücumlar gerçekleştiren Eintracht Frankfurt, girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Takashi Inui, oyuna hareketlilik getirdi. Özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Takashi, maçın son dakikalarında topu Alexander Meier ile buluşturdu. Bu oyuncunun kafa vuruşunda top direğe çarparak, dışarı çıktı.

Werder Bremen ise oldukça etkisiz bir oyun sergiledi. Alınan beraberlikle her iki takım da düşme potasına yakınlığını devam ettirdi. - Hessen

Kaynak: AA / Spor

Eintracht Frankfurt Werder Bremen Commerzbank Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title