Haberler

Platini ve Blatter'in Görevleri Askıya Alınıyor

Güncelleme:

Alman basını, FIFA Etik Komisyonu hazırladığı raporda Sepp Blatter ve Michel Platini'nin görevlerinin askıya alınacağını yazdı.

Alman Die Welt gazetesinin haberine göre, FIFA Etik Komisyonu hazırladığı raporda Sepp Blatter ve Michel Platini'nin görevlerinin askıya alınacağını belirtti. Raporda ayrıca, Sepp Blatter'in Platini'ye ödenen 2 milyon İsviçre frangını haksız olarak ödediği ve bunun için ceza davası açılması gerektiği önerildi.

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLANDI

Platini'nin düzenli olarak yılda 300-500 bin İsviçre frangı ücret aldığı, ayrıca da FIFA tarafından 1999 Haziran ayından 2001 yılı arasında kendisine bu paranın ödendiğinin de anlaşıldığı dile getirildi.

2 MİLYON ÖDEME NE OLDU

Gazete haberinde, "Şimdi bu 2 milyon ödemenin ne olduğunu Blatter ve Platini'nin mahkemede açıklaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Michel Platini Sepp Blatter Die Welt İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

özfb li:

parelel hainler ve haçlı-yahudileriyle bir olup fb ye cezaverdirdiler. . . bunların yatacak yerleri yok ŞİKECİ bunlar. . . tıpkı(gs-ts gibi)

5
0
yanıtYanıtla
realite:

şike nin ağababaları masonik adamlar. . . . platini fb nin hakkını yedin yaa zehir zıkkım olsun, . . . pisliklar. .

4
0
yanıtYanıtla
((( 1881-1938 ))):

sporu sömüren filler.

2
0
yanıtYanıtla
Tamer61:

Fenevbahçeyi şikeden aklamak için koç ve demirörenden para aldığıda çıkar yakında. . . yapı kredi şampiyonlar ligi sponsoru ne zaman oldu şikeden sonraa. . .

0
1
yanıtYanıtla
57Mobil-ANDROID:

temiz tertemiz dünya istiyoruz huzur dollu

1
0
yanıtYanıtla
gurbetci20:

Zaten platini basa geldi sike artti

1
0
yanıtYanıtla
azize:

HIRSILAR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title