Haberler

Fernando Muslera: Ortada Bir Gerçek Var, Puan Farkı 10

Güncelleme:

Beşiktaş karşısında 1-0'lık mağlubiyetin ardından konuşan Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera, "Ortada bir gerçek var, puan farkı 10" dedi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Beşiktaş karşısında alınan 1-0'lık yenilginin adından açıklamalarda bulundu.

"ŞANS GOLÜYLE YENİLDİK"

Beşiktaş karşısında istedikleri pozisyonları elde edemediklerini ifade eden Muslera, "Bir derbiyi kaybetmek çok kötü bir durum. İlk yarıda iyiydik ancak ikinci yarıda istediğimizi yapamadık. Şansız bir gol yedik, top baraja çarptı. Bugün şans Beşiktaş'tan yanaydı. Kendi sahamızda kendi taraftarımızın önünde böyle bir yenilgi vermek bizim için üzücü" dedi.

"ORTADA BİR GERÇEK VAR, PUAN FARKI 10"

Beşiktaş ile puan farkının 10'a çıkmasını da değerlendiren Muslera, "Son iki sezondur kötü geçiyor. Geçtiğimiz sezon kötü geçen bir sezonda aldığımız bir kupa var. Bu sezon ise değişiklikler oldu ve her hocanın kendine göre bir tarzı, istekleri var. Hocanın kendi isteklerini yerine getirmemiz biraz zaman alacak. Şu anda ortada bir gerçek var; ortada 10 puan fark var ve hafta sonunda yeni bir maça çıkacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title