Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Ersun Yanal İçin Samandıra'da Toplandı

Güncelleme:

Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Fenerbahçe'de bir grup taraftar, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesi için Samandıra'da toplanarak yönetime çağrıda bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Ersun Yanal için Samandıra'da toplandı. Sosyal medyada #SamandıradaYanalım etiketi ile örgütlenen sarı-lacivertli taraftarlar soğuk ve yağmurlu havaya rağmen akşam saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesislerinin önünde toplandı.

Yaklaşık 50-60 kişilik bir grup, Ersun Yanal için tezahüratlarda bulunurken, tecrübeli teknik adamı takımın başında görmek istediklerini dile getirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500

Yorumlar (22)

KÖFTECİ SELAHATTİN:

ERSUN YANAL KAMPA KADIN GETİRDİĞİ İÇİN KOVULMAMIŞ MIYDI ? Üç beş soytarının ersun takımın başına geçsin dediği için sosyal medya üzerinden taraftarlar yönlendiriliyor

10
1
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

Çare ERSUN YANAL değil. Bu kadronun başına MORİNYO YU getirsen bişey yapamaz. Ayrıca ersun yanal''ı başta volkan demirel olmak üzere bir çok futbolcu kampa kadın getiriyor diye aziz başkana şikayet ettiklerini çok çabuk unutmuşa benziyorsunuz

9
0
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

KUPAMIZI İS-Tİ-YO-RUZ..Olay budur..

2
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAM BİR RUM TAKIMI, KENDİ İÇİNDE DAHİ BİZANS OYUNLARI DÖNÜYOR. ERSUN GELSE NE OLACAK 2 MAÇ KAYBEDERSİNİZ ERSUN GİTSİN DİYE GÖSTERİ YAPAR YADA KOÇUNUZDA TAMAM ALANA KADAR STADI BOŞALTMAZSINIZ.

4
2
yanıtYanıtla
fb aziz cumhuriyeti:

ersun kim allah askına korkağın teki trabzonda takimi cehennemin icinde birakip arkasına bile bakmadan kacan onun aksine wolkanin koca bir dag gibi cehennemin icinde dik durduğunu ne çabuk unuttunuz.

6
0
yanıtYanıtla
KARADENİZLİLER:

ERSUN FENER EL ELE HAYDİ FENER KÜMEYE

3
3
yanıtYanıtla
arif:

takımın başına RIDVAN neden getirilmiyor

2
3
yanıtYanıtla
:

WERNER LORANT GELMELİDİR . ÇÜNKÜ 6-0 YENDİK .

4
0
yanıtYanıtla
UA GS:

TÜP TE KULLANMIYORUM MALUM KANALLARIDA İZLEMİYORUM BOYKOT??? KARŞI TAKIMIN SPONSORU KİMLERSE ARTIK O FİRMALARLADA İŞİM OLMAYACAK???

1
2
yanıtYanıtla
Fanatik FB Lİ:

Yahu arkadaş bunu hala anlamadılar bu kadro yapısıyla kulübün başına kim gelirse gelsin hiç bir şey olmaz takımda ruh yok oyuncu yok takım yeniden yapılanması gerekiyor en baştan beri

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title