Haberler

    Falcao Transferindeki Gerçek

    İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'den ayrılması gündeme gelen Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'e transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'den ayrılması gündeme gelen Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'e transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı.

    Yaşadığı sakatlıkların ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Falcao, Chelsea formasıyla eski günlerini arıyordu. Ancak bu sezon yedek kulübesine mahkum kalan Kolombiyalı golcüye bir darbe de transferin son gününde geldi.

    Eski takımı Atletico Madrid'le anlaşmaya çok yakın olan tecrübeli golcünün menajeri Jorge Mendes, İspanya'ya giderek transfer için anlaşma sağladı.

    Ancak Falcao'nun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Atletico Madrid kulübünden onay alamaması transferin gerçekleşmemesindeki en büyük etken olarak gösterildi.

    La Liga'da şampiyonluğa koşan Atletico Madrid, fizik olarak çok eksik gördüğü Falcao'nun transferini gerçekleştirmeme kararı aldı.

    Eski Manchester United'lı oyuncu geçtiğimiz Ekim ayından bu yana sahalardan uzak.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Atletico Madrid Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title