Haberler

Fair Play Ödülleri Sahiplerine Verildi

İSTANBUL / DHATürkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), 2017 Türkiye Fair Play Ödülleri'ni törenle sahiplerine verdi.

İSTANBUL / DHA

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), 2017 Türkiye Fair Play Ödülleri'ni törenle sahiplerine verdi.

Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde düzenlenen törene TMOK Başkanı Uğur Erdener, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Yunanistan Olimpiyat Komitesi Başkanı Spyros Capralos, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve TMOK yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan TMOK Başkanı Uğur Erdener, temel amaçlarının çocuklara ve gençlere saygı, dostluk ve fair play gibi olimpik değerleri benimsetmek olduğunu söyledi.

Bu arada 9-25 Şubat tarihlerinde Güney Kore'nin PyeongChang şehrinde düzenlenen Kış Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Fatih Arda İpçioğlu, Ayşenur Duman, Hamza Dursun, Ömer Ayçiçek, Serdar Deniz, Özlem Çarıkçıoğlu'na TMOK Başkanı Uğur Erdener tarafından olimpiyat rozeti verildi. Alper Uçar ve Alisa Agafonova ise gecede yer almadı.

TMOK 2017 Türkiye Fair Play Ödülleri'nin sahipleri şöyle:

SPORTİF FAİR PLAY DAVRANIŞ DALI

Büyük ödül: Valerios Leonidis

Şeref diploması: Fenerbahçe ve Galatasaray kadın voleybol takımları ile Batuhan Erikli

Kutlama mektubu: Devrim Şahin, Trabzon İMKB Kız Meslek Lisesi Futsal Takımı ve Nil Çokgezen

SPORTİF FAİR PLAY KARİYER DALI

Büyük ödül: Salih Bora

Şeref diploması: Ampute Milli Futbol Takımı ve Olgun Atilla

Kutlama mektubu: Birsel Vardarlı Demirmen, Yasemin Horasan ve Şemsi Keser

SPORTİF FAİR PLAY TANITIM DALI

Büyük ödülü: Hülya Bingöl

Şeref diploması: Kamil Resa Alsaran ve Vural Tandoğan, İstanbul Soma Aslangücü Spor Kulübü

Kutlama mektubu: Ayhan Kep, Osman Pişirici

TOPLUMSAL FAİR PLAY ÖDÜL SAHİBİ

Büyük ödül: Kamber Baykal

TMOK Özel Kutlama Belgesi: Altınboynuz Spor Kulübü

TMOK Teşekkür Belgesi: İsmail Akça

Fair Play Şükran Plaketi: Nevzat Cangöz, Hüseyin Yıldırım, Bornova Belediyesi, Hasan Pulat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title