Haberler

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Derbi Sonrası Telefona Sarıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbi sonrası İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı aradı: Taraftarsa taraftar, destekse destek, primse prim... Şu maçı bile kazanamadınız.

Derbi maçta Galatasaray'ı yenememeleri üzerine hayal kırıklığı yaşayan başkan Aziz Yıldırım, maç sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayarak sitemde bulundu.

Taraftarı önündeki 6 puanlık maçta G.Saray'la golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de, sonuca en çok üzülen isimlerin başında başkan Aziz Yıldırım vardı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım'ın maçtan hemen sonra telefona sarıldığı, idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayarak sitem ettiği ortaya çıktı.

"HAKEMİ DE YENMELİYDİK"

Başkan Yıldırım'ın Çetinkaya'ya, "Kazanmak için daha ne olmalıydı bilmiyorum. Taraftarsa taraftar, destekse destek, primse pirim... Şu maçı bile kazanamadınız, daha ne diyeyim bilmiyorum! Beni bir kez daha çok üzdünüz. Ne yapsak olmuyor. Biz bu maçı hakeme rağmen almalıydık. Yazık, ayağımıza kadar gelen fırsatı tepiyoruz. Olacak iş değil" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Çetinkaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

FENEVLİ:

ŞİKEMIZ AZ GELDI YENEMEDIK EN BUYUK GS NE YAZIKKI

6
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Her yenilginizin sebebi hakemler dimi. :))Bırakın artık hakemleri. Fenerbahçeliler bu kafayla şampiyonluğu çok beklersiniz.

10
3
yanıtYanıtla
AZİZGs:

başkanım taraftarımız sizinle rahat olun :)))seneye inşallah

7
6
yanıtYanıtla
haylaz:

bir gitsen yeter artık

10
3
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

FENERİN DÜZELMESİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR1: AZİZ YILDIRIM EMEKLİ OLACAK2: ALİ KOÇ BAŞKAN OLACAK3: ALEX TEKNİK TREKTÖR OLACAK4: AYKUT KOCAMAN TOP TOPLAYICI OLACAKBU ŞEKİLDE OLMASA ŞAMPİYON OLAMAZ BU TAKIM

11
1
yanıtYanıtla
PEPSİ:

TEKRAR DENEYİNİZ. . .

8
2
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Aziz Yıldırım başkan Galatasaray şampiyon

5
4
yanıtYanıtla
Grande:

ALİ KOÇ BAŞKANFENERBAHÇE ŞAMPİYON

6
3
yanıtYanıtla
hadi ordan:

Ekici bu maçı kartsız bitirdi adam hakemi de yenmeliydik diyor. hadi ordan

7
2
yanıtYanıtla
LİDERGALATASARAY:

sonuna kadar arkandayız başkanım yedirmeyiz seni :)))

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title