Haberler

    Emenike'yi Takım Arkadaşları Zor Tutmuş

    Güncelleme:

    Başakşehir maçında oyuna alınmadığı için sinirlenip soyunma odasına giden Emenike, stadı terk etmeye hazırlanırken takım arkadaşları Niyeryalı zor ikna etmiş.

    Fenerbahçe'nin uslanmaz çocuğu Emenike sezonun kapanış maçı olan Başakşehir mücadelesinde de yine yaptı yapacağını. Her hafta oynasa da oynamasa da gündemde kalmayı başaran Nijeryalı golcü son değişiklik hakkında da oyuna alınmayınca sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tutarken, sonrasında yaşananlar da gün yüzüne çıktı.

    TAKIM ARKADAŞLARI ZOR TUTMUŞ

    Duşunu alıp üstünü giyinen Emenike, stadı terk etmeye hazırlanırken, maçın bitmesiyle birlikte koridorda Kadlec, Kuyt ve Volkan ile karşılaştı. Bu üçlünün nereye gittiğini sormasının ardından, "Moralim bozuk, çıkıyorum" yanıtını veren Nijeryalı arkadaşlarının ısrarına daha fazla dayanamayarak soyunma odasına tekrar götürüldü.

    Vatan'ın haberine göre; Sezonun en güzel maçlarından biri olan Başakşehir karşılaşmasında tüm takım Emenike'nin gelmesiyle birlik mesajını da vermiş oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    muhammet.33:

    inşallah gider. vasat oynamadığı 2 maç fener resmen uçtu ya. bide trip atiyor olmaz ki saygısız. . . .

    4
    1
    yanıtYanıtla
    barışmobilWeb@haberler.com:

    Bıraksalardıda takımdan gitseydi emenike moskovada messi gibi oynuyodun şimdi napıyon ayagının değdiği pozisyon ölüyo git arkadaş gitte sevgini kaybetme herkes gider biz kalırız çünkü biz taraftarız

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title