Haberler

Elazığ'da havalı silahlar atıcılık poligonu hizmete girdi

Güncelleme:

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda havalı silahlar atıcılık poligonunun açılışı yapıldı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, poligonun açılışı gerçekleştirildi. Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolak, poligonda düzenlenecek turnuva ve müsabakalara dikkat çekti.

- Elazığ'da havalı silahlar atıcılık poligonu hizmete girdi

ELAZIĞ - Elazığ Atatürk Stadyumu'nda havalı silahlar atıcılık poligonunun açılışı yapıldı.

Elazığ'da havalı silahlar atıcılık poligonu açılış töreni düzenlendi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından kurdelenin kesilmesiyle poligonun açılışı gerçekleştirildi. Atatürk Stadyumu'nda faaliyete geçirilen poligon açılışına, il protokolü, antrenör ve sporcular katıldı.

Türkiye genelinde açılışını gerçekleştirdikleri 49. poligonun Elazığ'da olduğunu ifade eden Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolak, kısa sürede tamamlanarak hizmete giren bu poligonda birçok turnuva ve müsabaka düzenleyeceklerini kaydetti.

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kent merkezindeki Kültür Mahallesi'nde bulunan 52 dönüm alanda yapımına başlanan UEFA ve FIFA standartlarındaki modern statta kütüphane, 7 cep salon, halter, bilardo, sabit bisiklet, tekvando, boks, güreş, badminton, havalı silahlar, basketbol ve voleybol gibi branşlarda spor yapılmasına olanak sağlayan çok amaçlı alanlar yer alırken, yanında 2 bin 650 kişi kapasiteli spor salonu, idari bina ile 480 araçlık açık ve kapalı otopark bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Elazığ Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title