Haberler

    Edirne'de Temel Atıldı

    Hedef 1 Milyon Üye kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanında yapılması planlanan Fenerbahçe Evleri’nden ilki olma özelliğini taşıyacak olan Edirne Fenerbahçe Evi’nin temeli, Başkan Aziz Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle atıldı.

    Hedef 1 Milyon Üye kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanında yapılması planlanan Fenerbahçe Evleri'nden ilki olma özelliğini taşıyacak olan Edirne Fenerbahçe Evi'nin temeli, Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı bir törenle atıldı. Edirne kent merkezine 9 kilometre uzakta, merkez ilçe İskender Mahallesi'ndeki 15 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulacak Fenerbahçe Evi'nin temel atma törenine Başkan Yıldırım'ın yanı sıra Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Gürkan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu da katıldı. Başkan Aziz Yıldırım, Hedef 1 Milyon Üye Projesi'nin başlatırken Türkiye'yi Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Mersin'e kadar Fenerbahçe Evleri ile donatacakları sözünü verdiklerini hatırlatarak, "1 Milyon Üye Projemizin başlangıç noktası Edirne'dir. Verdiğimiz sözün ilkini burada başlatıyoruz" dedi. Yıldırım, "Fenerbahçe halk takımıdır. Cumhuriyet, halktır. Biz de 1 Milyon Üye projemizle halkı kulübün içine sokmaya çalışıyoruz, Fenerbahçe'de demokrasiyi yaşatmak istiyoruz. Buna da Fenerbahçe Evleriyle destek vermek istiyoruz; hayırlı olsun. Edirne hem Osmanlı ve hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli bir şehridir. Burası, bu açıdan da önemli; iyi ki varsınız" diye konuştu. Türk Sporunun Başpehlivanı! Başkan Aziz Yıldırım, Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Gürkan'a üzerinde ismi yazılı Fenerbahçe forması hediye etti. Recep Gürkan da Tarihi Kırkpınar Güreşleri ile özdeşleşen Edirne'nin simgelerinden Altın Kemerin bir minyatürünü Yıldırım'a sundu. Kırkpınar'da üst üste 3 yıl başpehlivanlığı kazananın Altın Kemer'in sürekli sahibi olduğunu hatırlatan Gürkan, "Sayın Başkan'a tüm altın kemerlerini verseydik iflas ederdik. O nedenle Türk Sporunun ve Türk Futbolunun Başpehlivanı olan Aziz Yıldırım'a kemerin minyatürünü verdik" dedi. Mayıs'ta açılacak Edirne Fenerbahçe Evi'nin, 2018 Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor. Edirne Fenerbahçe Evi'nde genel amaçlı bir sosyal tesis binası, 30x15 metre ölçülerinde bir açık yüzme havuzu, 1'er adet futbol halı sahası ve tenis kortu ile otopark yer alacak. İmza dağıttı Temel atma töreninin ardından Başkan Aziz Yıldırım, Edirne Gloria Park'ta üyelerle bir araya geldi. Yeni üyelerin formlarını imzalayan Başkan Yıldırım, onlarla fotoğraf da çektirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Recep Gürkan Fenerbahçe Spor Haberler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Bakmadan Geçme

    Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title