Haberler

Didim'de A Milli Futbol Takımı'nın Letonya maçı dev ekranda izlendi

Güncelleme:

Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte yüzlerce vatandaş, A Milli Futbol Takımı'nın Letonya maçını dev ekranda izledi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da milli coşkuya ortak oldu. Milli takımımız, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle Letonya'yı 4-0 mağlup ederek EURO 2024 finallerine gitmeye hak kazandı.

Ay yıldızlıların Euro 2024 yolunda önemli sınavı olan Letonya maçı, Didim'de dev ekranda yayınlandı. Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda yüzlerce vatandaşın izlediği milli maç coşkusuna Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da ortak oldu.

Didim Belediyesi, A Milli Futbol Takımı için önemli bir sınav olan EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki Letonya karşılaşmasını dev ekranda vererek milli coşkuya ortak oldu. Didim Belediyesi tarafından Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'na kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye bayraklar ve milli formalarla gelen vatandaşlar doksan dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi. Saygın Yapı Didim Belediyespor Başkanı Murat Küçüker, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte maçı izleyen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, milli coşkuya ortak oldu.

Kaynak: ANKA / Spor

A Milli Futbol Takımı Kerem Aktürkoğlu Yunus Akgün Letonya Futbol Futbol Belediye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title